Categorie foto Schaftwagens

Schaftwagens

Producten in deze categorie

Sanitair- of schaftwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Zijn uw werknemers regelmatig werkzaam op locatie? Of organiseert u met regelmaat een feest of borrel? Dan is een sanitair- of schaftwagen voor u een uitkomst. Een schaftkeet is vaak de centrale plek op een bouwplaats. De plek waar uw personeel heerlijk een boterham kan eten. Een eis van een sanitairwagen is dat die hygiënisch is. Een onderhoudsarme plek die duurzaam in gebruik is en voldoet aan al uw wensen. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft voor alle bovenstaande zaken een bijpassende wagen in het assortiment.

Schaftwagen voor een relaxte lunch

Bent u op zoek naar een schaftkeet waar tot 12 personen in kunnen schaften? Dan bent u bij Aanhangwagens Zuid-Holland aan het juiste adres. Onze schaftwagens staan voor duurzaamheid en kwaliteit. U kunt een schaftwagen kopen met of zonder inbouw. Geschikt voor 6, 8 of 12 personen. U kunt ervoor kiezen om een gaskachel in te laten bouwen, zodat u er altijd warm bij kunt zitten. Verder is het ook mogelijk om voor een opberghok te kiezen. Wij kunnen ook stoelen of banken voor u verzorgen zodat u een complete schaftkeet krijgt opgeleverd. Uiteraard kunt u ook de kleur van de wagen zelf beslissen. Zelfs als u deze wilt voorzien van reclame kan Aanhangwagens Zuid-Holland dit voor u regelen. De schaftwagen is te verkrijgen in twee varianten: met een klassiek dak en met een modern dak, de keuze is geheel aan u.

Sanitairwagen van uw wensen

Een sanitairwagen koopt u met het oog op de persoonlijke hygiëne voor u en uw medewerkers of gasten. De sanitair- of toiletwagens zijn multifunctioneel en voor meerdere doeleinden in te zetten. De toiletwagens van Aanhangwagens Zuid-Holland worden ingezet in de recreatiebranche, bij verbouwingen of renovaties op locatie, maar ook bij concerten. Verder zijn ook de toiletwagens geheel naar eigen wens in te vullen, wij geven u er graag advies over.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een sanitair- of schaftwagen van Aanhangwagens Zuid-Holland? Kom ons gerust een bezoek brengen in Hellevoetsluis. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw sanitairwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw schaftwagen in Noord-Brabant.