Aanhanger onderhoud en reparatie bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens zijn gebruiksvoorwerpen waardoor het voor kan komen dat bepaalde onderdelen defect raken. Om zo veilig mogelijk de weg op te gaan raadt Aanhangwagens Zuid-Holland aan om periodiek onderhoud aan de aanhanger te laten plegen, bij regelmaat gebruik zelfs een jaarlijkse controle. Als u uw aanhanger regelmatig na laat kijken weet u namelijk altijd één ding zeker: De aanhangwagen is in goede conditie. Dat rijdt natuurlijk al een stuk meer ontspannen.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw aanhangwagen

Ondanks dat er volgens de Nederlandse wet geen verplichting voor een jaarlijkse keuring geldt voor aanhangwagens tot 3500 kilogram, biedt Aanhangwagens Zuid-Holland wel een dergelijke keuring aan. Tijdens een onderhoudsbeurt gebeurt in feite alles wat er binnen keuring van een aanhangwagen verplicht is. Mocht u bij bijvoorbeeld een ongeval betrokken raken dan kunt u altijd uw keuringsrapport aan de verzekeringsmaatschappij overhandigen, waarmee aansprakelijkheid door een gebrek aan uw aanhangwagen of trailer eenvoudiger te weerleggen is. Het geeft u dus naast een veilig gevoel ook nog eens een stukje zekerheid.

Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt checken wij uw aanhangwagen op de volgende punten.

  • Visuele keuring;
  • Controle bodem, banden en chassis;
  • Prijsindicatie voor eventuele reparatiepunten en advies.

Onderhoud paardentrailer

Het onderhoud van paardentrailers lichten wij graag toe. Dit omdat eigenaren van een paardentrailer willen weten waarop de trailer dan precies gecheckt wordt. Om te beginnen met de remmen, een zeer belangrijk onderdeel van de paardentrailer. Deze moeten namelijk perfect op elkaar afgestemd zijn om te voorkomen dat de trailer scheef trekt in een eventuele noodsituatie. Bovendien is de bodem ook een belangrijk punt dat we altijd voor u na zullen kijken. Een paard dat door de bodem zakt is tenslotte het laatste wat we willen dat gebeurt. Bovendien lopen we de gehele trailer na op kleine details, het veilig vervoeren van uw paard is tenslotte onze prioriteit.

Afspraak maken voor aanhanger onderhoud

Wilt u uw aanhangwagen laten keuren of onderhoud inplannen? Maak dan vooraf een afspraak zodat wij deze in kunnen plannen in onze werkplaats. U kunt online een afspraak maken, maar natuurlijk ook telefonisch. Wij proberen de afspraak zo snel mogelijk te bevestigen. Als u het onderhoud aan uw aanhangwagen door Aanhangwagens Zuid-Holland wilt laten doen, dan dient u de aanhanger zelf bij ons in Roosendaal te brengen en af te halen na afloop. Wilt u dat wij de aanhanger op locatie komen ophalen en terugbrengen? Dan zijn hier kosten aan verbonden. Indien u toch van deze service gebruik wilt maken, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.

Schade aan de aanhanger

Ook als u onverhoopt schade heeft aan uw aanhangwagen of paardentrailer kunt u dit bij Aanhangwagens Zuid-Holland laten repareren. In overleg bepalen we wat er moet gebeuren, wij zullen er dan voor zorgen dat de aanhanger er weer top uit komt te zien.

Onderdelen bestellen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Heeft u specifieke aanhanger of paardentrailer onderdelen nodig? Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een groot en zeer divers aanbod in onderdelen en accessoires. Een deel van deze onderdelen hebben wij direct op voorraad. De meer specifieke onderdelen kunnen wij uit ons centrale magazijn halen of bestellen bij een leverancier. Binnen enkele dagen hebben wij dan alsnog het juiste onderdeel voor u in huis. Voor vrijwel alle aanhanger onderdelen bent u bij Aanhangwagens Zuid-Holland aan het juiste adres.

Aanhangwagens Zuid-Holland is dé specialist in aanhangers en paardentrailers in de regio Zuid-Holland. Wij streven naar een persoonlijke werkwijze, wij willen onze klanten namelijk echt leren kennen om er zo achter te komen wat de wensen en behoeftes zijn. Ook na uw aankoop bij Aanhangwagens Zuid-Holland, moet u met een goed gevoel bij ons binnen kunnen lopen voor aanhanger onderhoud, onderdelen of andere vragen met betrekking tot uw aanhangwagen. Onze deuren staan in ieder geval altijd voor u open.