Categorie foto Aanhangwagens

Aanhangwagens

Aanhangwagens

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een breed assortiment aanhangwagens. Wilt u een aanhanger gaan kopen, dan bezoekt u natuurlijk de specialist. Aanhangwagens Zuid-Holland biedt veel verschillende types aan, het assortiment is groot. Op ons terrein en in onze showroom vindt u nieuwe aanhangers die u desgewenst direct mee kunt nemen na aankoop. Verder helpen wij u graag met het vinden van het type dat het beste past bij uw wensen.

Nieuwe aanhangwagen kopen?

Wilt u een aanhangwagen kopen en dan het liefst een nieuw model? Dan heeft Aanhangwagens Zuid-Holland vele mogelijkheden voor u. Belangrijk is om u af te vragen welke werkzaamheden u met de aanhanger wilt uit gaan voeren of wat u ermee wilt gaan vervoeren? Er zijn namelijk veel verschillende types te verkrijgen. Wilt u bijvoorbeeld etenswaren of drank gaan vervoeren, dan is een koelaanhangwagen of vriesaanhangwagen aan te bevelen. Of werkt u als hovenier en wilt u makkelijk de bak van uw aanhanger leeg kunnen maken, dan is een kipper voor u aan te raden. Zo ziet u al, er zijn vele mogelijkheden. Op deze website kunt u ons ruime assortiment inzien en desgewenst de aanhangwagen online reserveren. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een persoonlijk voorstel toe. Komt u er niet uit? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom en dan helpen wij u persoonlijk verder.

Prijzen van een aanhanger

Een veelgestelde vraag die wij krijgen gaat over de prijs van de nieuwe aanhangwagens. Bij sommige producten hebben wij de prijs wel vermeldt, bij anderen hebben we dit achterwege gelaten. Dit om de simpele reden dat de producten waarbij geen prijs vermeld staat, uit te breiden zijn met vele opties en accessoires. Hierdoor komen prijzen in veel gevallen anders uit dan hoe ze op onze website zouden staan. Om zo min mogelijk verwarring te creëren hebben wij een overweging gemaakt bij welke producten we dus wel een prijs tonen en bij welke beter niet. Uiteraard kunt u voor alle aanhangwagens eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op en bespreken we uw wensen.

Aanhangwagens Zuid-Holland streeft altijd naar de beste service. Wij staan u graag te woord wanneer u een nieuwe aanhangwagen gaat kopen. Neem online contact met ons op, of bezoek onze tijdelijke showroom in het pand van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw aanhangwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw aanhanger in Noord-Brabant.