Aanhanger leasen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

De aankoop van een aanhangwagen kan een behoorlijk grote investering zijn. Vandaar dat Aanhangwagens Zuid-Holland de mogelijkheid geeft tot een aanhanger leasen. Zo kunt u een nieuwe (of tweedehands) aanhangwagen makkelijker financieren doordat u het bedrag over een langere periode uitstrijkt.

Financial lease-overeenkomst

Aanhangwagens Zuid-Holland werkt samen met leasemaatschappij Bekaro Lease. U gaat met deze partij een financial lease-overeenkomst aan. Financial lease is een transparante financieringsvorm waarbij u als ondernemer de beschikking krijgt over een bedrijfsmiddel, dat nodig is voor doelmatige bedrijfsvoering (de aanhangwagen in dit geval). De liquiditeit van de onderneming blijft hierbij vrijwel intact, zodat de financiële mogelijkheden voor bijvoorbeeld vervanging of uitbreiding van bedrijfsmiddelen optimaal te benutten zijn. Deze kredietvorm is bestemd voor de zakelijke markt en voor de (semi-)overheid.

Een financial lease-overeenkomst is een zogenaamde drie-partijen-overeenkomst. Hierbij ondertekenen u als lessee, Aanhangwagens Zuid-Holland – als eigenaar van het aan te kopen bedrijfsmiddel – en de financieringsmaatschappij als lessor de overeenkomst. Het is soms mogelijk om het geleasede bedrijfsmiddel tijdens de looptijd om te ruilen. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan wel gelijk. Bij inruil van het geleasede object is het mogelijk het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te financieren.

Hoe werkt het leasen?

Op deze website vertonen wij bij verschillende producten maandbedragen. Deze maandbedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Uiteraard kunt u ook kiezen voor sneller aflossen.

Een aanhanger leasen kan worden geregeld in drie stappen:

  1. Aanvragen; U vraagt via onze website een lease offerte aan voor het door u gewenste product.
  1. Beoordeling; Bekaro Lease beoordeelt uw aanvraag.
  1. Start lease; Wanneer de offerte akkoord wordt gegeven door de leasemaatschappij gaan wij alles voor u regelen en geven wij u een seintje wanneer u de aanhangwagen kunt op komen halen.

Wilt u meer informatie over een aanhanger leasen? Kom dan eens langs in onze showroom in. U kunt Aanhangwagens Zuid-Holland tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant in Roosendaal, aan de Belder 43.

Vul onderstaande calculator in om alvast een beeld te krijgen van wat uw maandelijkse lasten zullen zijn.

Financial Lease Calculator

Verkoopprijs excl. btw
Aanbetaling / Inruil
Looptijd
Bereken maandbedrag