Categorie foto Plateauaanhangwagens

Plateauaanhangwagens

Plateauwagens, multifunctionele aanhangers

Een plateauwagen kenmerkt zich door het feit dat de wielen zich onder de laadvloer bevinden in plaats van naast de bak. Het grote voordeel hiervan is dat je de gehele breedte kunt benutten als laadruimte. Een bijkomend voordeel is dat het laden en lossen van een plateau aanhangwagen met bijvoorbeeld een heftruck, erg eenvoudig is doordat de wielen niet in de weg zitten. Het geheel komt ten goede aan de buitenwerkse breedte van de plateauwagen en dus ook het laad- en werkgemak.

Plateauwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Een plateauwagen is uitermate geschikt voor het vervoeren van allerhande (zware) spullen. Uiteenlopende bedrijven, maar ook particulieren kiezen voor een plateau aanhanger, simpelweg omdat u net iets meer kunt laden dan met bijvoorbeeld een (tandemas) bakwagen. Plateau aanhangwagens zijn er in vele soorten, maten en gewichten. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft plateauwagens van de merken Proline, Saris, Anssems, Loady, Ifor Williams en Hulco in het assortiment. Qua maatvoering zijn er plateau aanhangwagens te verkrijgen met een binnenwerkse lengte van 2,5 meter tot aan 6 meter in de bak. Ook qua gewicht zijn er veel mogelijkheden, van een ongeremde variant van 750 kilogram tot een tridemas model met een totaalgewicht van 3500 kilogram.

Uitbreiden van de plateau aanhangwagen naar uw wensen

Aanhangwagens Zuid-Holland kan uw plateau aanhangwagen geheel naar wens maken. Er zijn hierin veel mogelijkheden, afhankelijk van u behoeftes. Zo is het mogelijk om een andere vloer in de plateau aanhanger te plaatsen. Daarnaast kunt u in veel gevallen kiezen voor een voorrek, een huifopbouw, een vlakzeil, steunpoten of oprijplaten. Dit allemaal om een zo’n compleet mogelijke plateauwagen te krijgen die past bij wat u zoekt. Heeft u speciale wensen die niet standaard in ons assortiment zitten? Dan hebben wij ook nog de mogelijkheid tot speciaalbouw. Als u dit wenst, gaan wij graag met u om de tafel om hier een voorstel voor te doen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een plateauwagen van Aanhangwagens Zuid-Holland of bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom ons gerust een bezoek brengen in Hellevoetsluis. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw plateauwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw plateau aanhanger in Noord-Brabant.