Informatie over Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland is dé specialist in aanhangers en paardentrailers in de regio Zuid-Holland. Wij streven naar een persoonlijke werkwijze, wij willen onze klanten namelijk echt leren kennen om er zo achter te komen wat de wensen en behoeftes zijn. Niet alleen voor en tijdens het aankoopproces, maar ook daarna moet u met een goed gevoel bij ons binnen kunnen lopen voor onderhoud, onderdelen of andere vragen met betrekking tot uw aanhangwagen. Onze deuren staan in ieder geval altijd voor u open.

Op deze pagina lichten wij een aantal onderdelen uit met informatie over ons bedrijf, maar ook met informatie die voor u als (potentiële) aanhangwagen eigenaar van belang kunnen zijn.

Over ons

Aanhangwagens Zuid-Holland is in 2014 gestart. Toch hebben wij al veel ervaring met de verkoop van aanhangers en paardentrailers. Leer onze organisatie beter kennen.

Lees verder

Merken

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft verschillende merken aanhangwagens in het aanbod. Van merken die op meerdere plaatsen in Nederland verkocht worden, tot exclusieve merken waarbij er slechts een aantal dealers van in Nederland zijn. Laat u inspireren.

Lees verder

Lease

De aankoop van een aanhangwagen kan in sommige gevallen voor een behoorlijke investering zorgen. Wilt u deze investering over een langere periode uitstrijken. Profiteer dan van de leasemogelijkheden van Aanhangwagens Zuid Holland.

Lees verder

Inruilen

Heeft u een oude aanhangwagen maar vindt u het toch tijd voor een nieuwe? Ruil dan uw oude aanhanger in. Dit scheelt u aanzienlijk bij de aankoop van een nieuwe aanhangwagen. Lees meer over onze voorwaarden.

Lees verder

Reviews

Bent u benieuwd wat klanten van ons vinden? Lees dan de reviews die over ons geschreven zijn. Wilt u zelf iets kwijt over de service van Aanhangwagens Zuid-Holland of één van onze producten? Schrijf dan zelf ook gerust een review op onze website.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen van klanten over de regels bij het gebruik van een aanhangwagen en met welk rijbewijs er gebruik mag worden gemaakt van wat voor soort aanhanger. Vandaar dat wij alle veelgestelde vragen voor u op een rij hebben gezet.

Lees verder

Ontdekkingscentrum

Aanhangwagens Zuid-Holland is nog een relatief jonge speler op de aanhangwagenmarkt. Toch hebben wij al veel ervaring in het vak. Met het Ontdekkingscentrum willen wij laten zien waar die ervaring hem in zit. Met een kijkje achter de schermen, technische weetjes, tips & tricks en nog veel meer.

Lees verder