Inruilen van uw aanhangwagen

U bent op zoek naar een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer en wilt het liefst uw oude aanhanger of trailer inruilen? Dat is heel logisch toch? Dat vonden wij bij Aanhangwagens Zuid-Holland ook. Vandaar dat wij u de mogelijkheid geven om uw oude aanhangwagen in te ruilen.

Om uw oude aanhanger in te ruilen hoeft u daar niet per definitie een nieuwe aanhangwagen voor terug te kopen. Neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Controlepunten bij het inruilen

Om u een goed voorstel te kunnen doen is het voor ons belangrijk om de aanhangwagen te zien. Wij letten namelijk op de volgende punten om de waarde te bepalen:

  • Het chassis;
  • De banden;
  • De buitenkant;
  • De binnenkant (binnenbak).

Foto’s sturen via mail

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen met uw aanhangwagen? Dan is het ook mogelijk om foto’s te versturen naar info@aanhangwagens-zuidholland.nl. Wanneer u dit wilt doen vragen wij u in ieder geval vier kwalitatief goede foto’s te sturen waar de eerder genoemde controlepunten goed zichtbaar op zijn.

Het aanbod dat wij u doen is alleen geldig wanneer de aanhangwagen op het moment van inruilen in de zelfde staat is, als hoe wij die beoordeeld hebben op de foto’s die u ons gestuurd heeft. Aanhangwagens Zuid-Holland behoudt zich het recht toe de aangeboden prijs aan te passen als de kwaliteit van de aanhanger aanzienlijk anders is dan in eerste instantie op de foto’s was beoordeeld.

Wilt u meer informatie over het inruilen van uw aanhangwagen? Kom dan eens langs in onze showroom en neem uw aanhanger meteen mee, dan kunnen wij u meer over de waarde vertellen. U kunt Aanhangwagens Zuid-Holland tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant in Roosendaal, aan de Belder 43.