Categorie foto Leswagens

Leswagens

Producten in deze categorie

Lesaanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

De lesaanhangwagen is een speciaal voor rijschoolhouders ontwikkelde aanhanger die volledig conform CBR specificaties wordt gemaakt. De lesaanhangers zijn zowel verkrijgbaar met huifopbouw als met een vaste opbouw. De lesaanhangwagens van Aanhangwagens Zuid-Holland voldoen aan alle eisen voor het geven van aanhangwagenrijles en examens voor het BE rijbewijs.

Verschillen in lesaanhangwagens

Wanneer u een rijschool aanhangwagen overweegt aan te schaffen staat u voor twee keuzes: Schaft u een lesaanhangwagen aan met huifopbouw, of schaft u een lesaanhanger aan met een vaste opbouw? Een vaste opbouw kan in verschillende hoogtes gebouwd worden en kan aan de achterkant worden voorzien van deuren of van een achterklep. Het grote voordeel van deze wagens is dat ze minder kwetsbaar zijn. Daarnaast is de binnenruimte beter beschermt tegen weersinvloeden en diefstal. Een model met huifopbouw is misschien iets kwetsbaarder en iets minder goed beschermt tegen weersinvloeden en diefstal, maar scheelt wel aanzienlijk in de prijs. Een belangrijke vraag die u zichzelf moet stellen is dus of u naast de rijlessen, nog meer met de lesaanhanger wilt gaan doen. Gaat u er bijvoorbeeld motoren in opslaan, dan is een vaste opbouw aan te raden. Gaat u de wagen puur gebruiken voor BE rijlessen, dan voldoet een huifopbouw.

Lesaanhanger volledig naar wens maken

Bij Aanhangwagens Zuid-Holland kunnen wij de lesaanhangwagen helemaal compleet voor u opleveren. Mocht de wagen nog te licht zijn, dan kunnen wij betonplaten in de wagen monteren zodat deze alsnog op het juiste gewicht komt, wij kunnen de lesaanhanger voorzien van achterlichtbescherming, wij kunnen de dissel verlengen voor optimaal rijcomfort en wij kunnen de wagen voorzien van een reservewiel. Uiteraard is een stukje reclame op uw lesaanhangwagen ook niet onbelangrijk. Desgewenst kunnen wij dit direct voor u regelen.

Geïnteresseerd in een lesaanhangwagen voor uw rijschool? Kom dan eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. Onder het genot van een bak koffie zetten we al uw wensen op papier en maken we een geheel vrijblijvend voorstel voor u. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw lesaanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw lesaanhangwagen in Noord-Brabant.