Categorie foto Speciaalbouw
Er zijn geen producten in deze categorie.

Speciaalbouw aanhangwagens

Ondanks het feit dat Aanhangwagens Zuid-Holland geen aanhangwagenfabriek is, hebben wij ons toch gespecialiseerd in speciaalbouw projecten. Aangezien er veel ondernemers zijn die speciale wensen en eisen hebben voor op de aanhanger, hebben wij veel verschillende mogelijkheden. Kunt u in ons assortiment dus niet de aanhangwagen vinden die helemaal past bij uw wensen? Dan maken wij de aanhanger op maat voor u.

Aanhanger op maat

Speciaalbouw maakt het mogelijk om een aanhangwagen te laten produceren die geheel op maat gemaakt is voor u en uw werkzaamheden of goederen. Of het nu gaat om grote of kleine zaken die aangepast moeten worden, apparatuur die ingebouwd of opgebouwd moet worden, om aanpassingen aan bestaande aanhangwagens, niets is ons te gek. Wij gaan graag samen met u de dialoog aan om uw wensen te inventariseren en gebruiken onze ervaring om u een passende oplossing te bieden.

Speciaalbouw proces

Wat wij u altijd aanraden wanneer u een speciaalbouw project wilt gaan starten, is een aanhanger uit ons assortiment te zoeken die in de basis het dichtste bij uw wensen in de buurt komt, uiteraard geven wij u hier desgewenst ook adviezen in. Wanneer u dit model heeft gevonden gaan we met u om de tafel om te bespreken welke specifieke wensen u nog heeft voor uw aanhangwagen. Vervolgens werken wij alles voor u uit en gaan aan de door u gekozen aanhangwagen bouwen en leveren deze zo op dat het precies zo is zoals we vooraf besproken hebben.

Wat voor project u ook in gedachten heeft, niets is te gek bij Aanhangwagens Zuid-Holland. Wilt u een speciaalbouw project starten? Maak dan gerust een afspraak of stap een keer binnen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw speciaalbouw project in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw aanhanger op maat in Noord-Brabant.