Categorie foto Cheval Liberte

Cheval Liberte

Producten in deze categorie

Montana paardentrailer kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Montana is opgericht door mensen met passie voor paarden en paardensport. Mensen die zelf ruiter of fokker zijn, of zijn geweest. Mensen die stallen kunnen bouwen. Mensen die dus echt weten wat een paardenliefhebber zoekt. Met kennis en passie worden er paardentrailers ontwikkelt die zowel gebruikt kunnen worden door ruiters en trainers die op professioneel niveau acteren, maar zeker ook op amateurniveau.

Met passie voor paarden

De paardentrailers van Montana worden ontwikkelt naar de behoeften van de ruiter, maar er wordt ook zeker rekening gehouden met de behoeften van het paard. Ingenieurs houden zich met name bezig met de veiligheid en het comfort van het paard. Veiligheid, functionaliteit, robuustheid en esthetiek zijn dan ook de aandachtspunten bij het ontwerp en bouwproces van alle producten van deze fabrikant, van de kleinste tot en met de meest geavanceerde paardentrailer.

Het gehele engineering team van dit bedrijf heeft een passie voor paarden. De trailers zijn eenvoudig in design maar volledig ingericht om het paard zo comfortabel mogelijk te vervoeren. Montana loopt sowieso voorop in innovatie. De trailers worden voor voorraad geproduceerd. Het streven is namelijk dat wanneer de vraag naar de trailers er is, ze ook daadwerkelijk geleverd moeten worden en de wachttijden zo kort mogelijk moeten zijn. Maar indien u speciale wensen heeft voor een dergelijke trailer, dan kan deze geheel naar wens voor u worden gemaakt.

Uw Montana paardentrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Montana paardentrailers worden slechts op een aantal plaatsen in Nederland aangeboden, Aanhangwagens Zuid-Holland is één van de dealers. Wij hebben altijd diverse paardentrailers van dit merk op voorraad staan zodat u de verschillende producten met elkaar kunt vergelijken en kunt ervaren welke trailer het beste bij u past.

Wilt u meer weten over de trailers van Montana? Kom dan naar de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.