Categorie foto Koetsentrailer
Er zijn geen producten in deze categorie.

Koetsentrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Gaat u graag met paard en wagen op pad, maar is het vervoeren van uw koets een probleem? Dan is een koetsentrailer echt iets voor u. De koetsentrailer uit het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland is een 2 paards trailer, maar dan met de mogelijkheid om een koets te vervoeren.

Veilig rijden met de koetsentrailer

Het vervoeren van paard en wagen tegelijkertijd is geen enkel probleem met de marathon trailer van Aanhangwagens Zuid-Holland. Een stevig en stabiel aluminium frame met verticale rails zorgt dat het oprijden van uw koets geen enkel probleem meer is. Bovendien is de breedte volledig aan te passen aan de spoorbreedte van de koets, dit maakt het op- en afrijden nog veiliger en makkelijker. Er is in het ontwerp van de koetsentrailer goed rekening gehouden met het extra vastzetten van de koets, er zijn in totaal namelijk acht sjorpunten toegevoegd zodat u tijdens het rijden met de trailer niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Betere gewichtsverdeling bij de marathon trailer

Verder ziet de marathon trailer uit het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland er hetzelfde uit als een normale 2 paards trailer, enige waar extra rekening mee is gehouden, is de verdeling van het gewicht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er teveel gewicht achterop de trailer komt, vandaar dat u de mogelijkheid heeft de paarden voorin de trailer te zetten voor een betere gewichtsverdeling.

Het aanschaffen van een koetsentrailer is een behoorlijke investering. Om u tegemoet te komen hebben wij de mogelijkheid om de trailer te leasen. Tegen een vast maandbedrag kunt u de investering over een langere periode uitstrijken. Heeft u een oude paardentrailer of ander soort aanhangwagen in te ruilen? Ook dan komen wij u graag tegemoet.

Bent u van plan om een koetsentrailer aan te schaffen om straks lekker met paard en wagen op pad te gaan? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw marathon trailer in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw koetsentrailer in Noord-Brabant.