Categorie foto 3/4 paards trailer
Er zijn geen producten in deze categorie.

3 paards trailer of 4 paards trailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Wilt u drie of meer paarden vervoeren, bijvoorbeeld als u naar een concours gaat? Dan zoekt u een grote paardentrailer, u heeft dan de keuze tussen een 3 paards trailer of een 4 paards trailer. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft dit soort trailers ook in het assortiment.

Veiligheid en comfort

Het assortiment 3 paards trailers en 4 paards trailers is beperkt. Maar de trailers die wij aanbieden, zijn van gegarandeerde topkwaliteit. Met 3 of 4 paarden in een trailer zijn veiligheid en comfort het allerbelangrijkste. Daar hebben wij met ons aanbod dus ook rekening mee gehouden. De trailers verschillen behoorlijk veel van elkaar, maar beiden voldoen voor 100 procent aan bovengenoemde eisen.

De binnenkant van de trailers

Bij de 3 paards trailer en de 4 paards trailer is het belangrijk dat de binnenkant van de trailers zo efficiënt mogelijk is ingericht. De paarden moeten zich namelijk vertrouwt voelen in de trailer. Daarbij moeten ze zo stabiel mogelijk staan. In alle trailers binnen ons assortiment is rekening gehouden met deze punten. Ook als ruiter heeft u nog ruimte om in de trailer te lopen. Aan alles is gedacht om de paarden zo veilig mogelijk te vervoeren.

Aanschaf van een 3 paards trailer of een 4 paardstrailer

Het aanschaffen van een 3 paards trailer of een 4 paards trailer is een behoorlijke investering. Om u tegemoet te komen hebben wij de mogelijkheid om de trailer te leasen. Tegen een vast maandbedrag kunt u de investering over een langere periode uitstrijken. Heeft u een oude paardentrailer of ander soort aanhangwagen in te ruilen? Ook dan komen wij u graag tegemoet.

Bent u van plan om een 3 paards trailer of een 4 paards trailer te kopen en wilt u vrijblijvend advies van de specialist? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw 3 paards trailer in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw 4 paards trailer in Noord-Brabant.