Categorie foto 2 paards trailer

2 paards trailer

Producten in deze categorie

2 paards trailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Wilt u twee volwassen paarden vervoeren, bijvoorbeeld naar concours of om er gewoon even lekker tussenuit te gaan? Dan is een 2 paards trailer echt iets voor u. De paardentrailers geschikt voor twee paarden van Aanhangwagens Zuid-Holland zijn duurzaam en hangen goed achter vrijwel alle auto’s. Wij hebben een ruim assortiment met vele verschillende soorten trailers, laat u inspireren.

Verschillende mogelijkheden voor een 2 paards trailer

Aanhangwagens Zuid-Holland biedt verschillende 2 paards trailers te koop aan. Deze trailers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Zo bieden wij de traditionele plywood trailers aan, maar ook polyester en aluminium trailers, of een combinatie daarvan. Verschillen zitten hem bij de verschillende wanden vooral in de prijs. Het grote voordeel van een polyester of aluminium wand is dat ze vrijwel onderhoudsarm zijn. Ondanks dat de trailers vaak duurder zijn in aanschaf, scheelt het vaak flink in de onderhoudskosten.

Extra mogelijkheden voor uw 2 paards trailer

De tweepaardstrailers zijn verkrijgbaar met diverse opties. U kunt kiezen voor trapbescherming, zadelkamer of voor zijkussens. Dit alles om het vervoeren van uw paard makkelijker en veiliger te maken. Overigens zijn er veel verschillen in opties en accessoires per model. Laat u hierover dus vooraf goed informeren.

Meerdere mogelijkheden voor een paardentrailer

Bent u nog niet zeker wat voor soort paardentrailer u zoekt? Wij bieden met regelmaat tweedehands 2 paards trailers te koop aan. Het is zeker de moeite waard om die modellen te bekijken. Om u nog beter van dienst te zijn ruilen wij ook oude trailers in. Wilt u een paardentrailer leasen, zodat u de kosten over een langere periode kunt verdelen? Ook dat kunnen wij bij Aanhangwagens Zuid-Holland voor u regelen.

Bent u van plan om een paardentrailer voor twee paarden te kopen en wilt u vrijblijvend advies van de specialist? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw 2 paards trailer in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw tweepaardstrailer in Noord-Brabant.