Categorie foto 1,5 paards trailer

1,5 paards trailer

Producten in deze categorie

1,5 paards trailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Gaat u regelmatig op pad met uw paard en bent u het zat om een paardentrailer te huren of te lenen? Dan is een 1,5 paards trailer iets voor u. Deze trailers zijn geschikt voor het vervoeren van één paard (eventueel met veulen). Dit formaat trailer heeft de 1 paards trailer vervangen, simpelweg omdat deze trailers een stabielere wegligging hebben. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft verschillende paardentrailer geschikt voor 1,5 paard in het assortiment.

Verschillende mogelijkheden voor een 1,5 paards trailer

Aanhangwagens Zuid-Holland biedt verschillende 1,5 paards trailers te koop aan. Deze trailers bestaan uit verschillende materialen. Zo bieden we de traditionele plywood trailers aan, maar ook polyester en aluminium trailers, of een combinatie daarvan. Verschillen zitten hem daarbij uiteraard in de prijs. Het voordeel van een polyester of aluminium wand is dat ze onderhoudsarm zijn. De wanden van deze trailers gaan (als er goed mee om wordt gegaan) vele jaren mee.

Extra mogelijkheden voor uw 1,5 paards trailer

Er zijn er veel extra mogelijkheden, opties en accessoires voor uw paardentrailer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zadelkamer, trapbescherming, hengstenscheiding of zijkussens. Alles om het vervoeren van uw paard makkelijker en veiliger te maken.

Meerdere mogelijkheden voor een 1,5 paards trailer

Bent u nog niet zeker wat voor soort paardentrailer u zoekt? Wij bieden met regelmaat tweedehands 1,5 paardentrailers te koop aan, wellicht dat u hier een product tussen kunt vinden dat bij u past. Om u nog meer van dienst te zijn, ruilen wij ook oude trailers in. Wij geven u graag meer informatie over deze dienst als u hiervan gebruik wenst te maken.

Bent u van plan om een 1,5 paards trailer te kopen en wilt u vrijblijvend advies van de specialist? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw 1,5 paards trailer in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw 1,5 paardentrailer in Noord-Brabant.