Categorie foto Paardentrailers

Paardentrailers

Paardentrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Het vinden van een geschikte paardentrailer is een karwei op zich. Het moet namelijk een trailer zijn die zowel prettig is voor de paarden, alsook voor de ruiter. Paardentrailers zijn gesloten aanhangers die gebruikt worden voor het vervoeren van paarden en pony’s. Er zijn vele soorten paardentrailers verkrijgbaar. Aanhangwagens Zuid-Holland biedt u dan ook 1,5 paards trailers, 2 paards trailers, 3 en 4 paards trailers en zelfs koetsentrailers. Het assortiment is zeer ruim, wij geven u daarom graag advies over het vinden van de juiste trailer.

Nieuwe paardentrailer te koop in Hellevoetsluis

Zowel de paarden als de ruiter moeten zich prettig voelen in de trailer. Het paard moet bijvoorbeeld makkelijk in en uit kunnen lopen. Maar bewegingsruimte voor de ruiter is eigenlijk net zo belangrijk. Het paard moet tenslotte veilig begeleidt kunnen worden in de trailer. Wanneer u een paardentrailer wilt kopen is het belangrijk dat u zich afvraagt hoe vaak u er gebruik van gaat maken. Gaat u er meerdere keren per week mee op pad? Rijdt u vaak naar het buitenland? Of gaat u de trailer slechts gebruiken voor korte afstanden? Al deze vragen zijn belangrijk om te bepalen wat voor soort trailer er bij u past. Bij lange ritten is het bijvoorbeeld belangrijk dat uw paard comfortabel kan staan en voldoende frisse lucht binnenkrijgt.

Verschillende types paardentrailers

De paardentrailers uit het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland bestaan uit verschillende materialen. Van de traditionele plywood trailers, tot aan de populaire polyester en aluminium paardentrailers. Daarnaast zijn er veel keuzes in opties en accessoires. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zadelkamer, trapbescherming, hengstenscheiding of zijkussens. Alles om het vervoeren van uw paard makkelijker en veiliger te maken.

Meerdere mogelijkheden voor een paardentrailer

Bent u nog niet zeker wat voor soort paardentrailer u zoekt? Wij hebben verschillende aanbiedingen op een rij gezet. Daarnaast hebben wij ook met regelmaat tweedehands paardentrailers te koop staan. Om u nog meer van dienst te zijn ruilen wij ook oude trailers in en bent u in de gelegenheid om een trailer te leasen. Wij geven u graag meer informatie over deze diensten als u hiervan gebruik wenst te maken.

U heeft heel wat keuzes wanneer u een paardentrailer aan gaat schaffen. Wilt u vrijblijvend advies van de specialist? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.