terug naar overzicht

Bedrijvencontactdagen Rijswijk

Op dinsdag 22 en woensdag 23 november 2016 is Aanhangwagens Zuid-Holland aanwezig op de Bedrijvencontactdagen in de Broodfabriek te Rijswijk. Dit is de zakelijke beurs in de regio Zuid-Holland waar heel zakelijk West-Nederland welkom is.

Aanhangwagens Zuid-Holland zit nu anderhalf jaar op de huidige vestiging in Hellevoetsluis. In deze anderhalf jaar hebben we vele nieuwe klanten mogen verwelkomen en we breiden ons netwerk nog dagelijks uit. Toch zien wij de toegevoegde waarde van een dergelijke beurs om weer nieuwe contacten op te doen in de regio West-Nederland. Wij vinden het belangrijk om nieuwe mensen en bedrijven te ontmoeten om zo een netwerk van gedegen partners op te bouwen waar we graag op een persoonlijke en fijne wijze zaken mee doen.

Aanhangwagens Zuid-Holland op de Bedrijvencontactdagen

De Bedrijvencontactdagen

De Bedrijvencontactdagen richt zich op ondernemers, organisaties en overheden uit de regio West-Nederland. Veel bedrijven uit de provincie Zuid-Holland, maar ook uit naburige provincies, hebben de mogelijkheid om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan, zakelijke relaties te versterken en contactmomenten te vergroten. Dit alles vanuit de gedachte en het thema: “Grenzen verleggen”.

Aanmelden voor de Bedrijvencontactdagen

Overweegt u een bezoek aan de Bedrijvencontactdagen? Regel dan vooraf een ticket. Uiteraard kunt u op de website van de Bedrijvencontactdagen meer informatie vinden over het programma dat wordt georganiseerd op de dinsdag en de woensdag.

Wie doen er mee aan de Bedrijvencontactdagen in Rijswijk?

Aanmelden als bedrijf is nog steeds mogelijk. Wilt u alvast weten welke organisaties op de Bedrijvencontacten aanwezig zijn? U vindt hier een voorlopige weergave van de deelnemers.

Afspraak maken met Aanhangwagens Zuid-Holland

Uiteraard horen wij graag of u bij de Bedrijvencontactdagen aanwezig bent. Wilt u een afspraak met ons maken, vul dan alvast het contactformulier in dat op onze website staat. Vermeld in uw bericht dat het om de Bedrijvencontactdagen gaat en dan plannen we de afspraak meteen in.

Wij zien en spreken u graag op dinsdag 22 november of woensdag 23 november op de Bedrijvencontactdagen in Rijswijk. Heeft u vragen? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op.