Ontdekkingscentrum Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland is nog een relatief jonge speler op de aanhangwagenmarkt. Toch hebben wij al veel ervaring in het vak. Met het Ontdekkingscentrum willen wij laten zien waar die ervaring hem in zit. Met een kijkje achter de schermen, technische weetjes, tips & tricks, het uitlichten van partnerpartijen en nog veel meer, willen we laten zien dat wij dé specialist zijn in aanhangers in de regio Zuid-Holland.

Invulling voor u en door u

Middels een wekelijks artikel op dit onderdeel van onze website willen we u meenemen in de wereld van aanhangwagens en paardentrailers. Maar ook u kunt een belangrijke rol spelen bij de invulling. Het liefst behandelen wij namelijk vraagstukken waar u het meest aan denkt te hebben. Mocht u een onderwerp willen behandelen, of zelf een stuk willen schrijven? Neem dan contact met ons op en geeft in het bericht aan dat het om het Ontdekkingscentrum gaat.

Naast het Ontdekkingscentrum zijn wij ook premiumpartner van het aanhangwagen contentplatform Aanhangwagenwereld.nl. Ook daar kunt u alles vinden wat met aanhangers en trailers te maken heeft!