Categorie foto Vriesaanhangwagens
Er zijn geen producten in deze categorie.

Vriesaanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Een vriesaanhangwagen is de ideale oplossing voor het vervoeren van bevroren of gekoelde producten. Op festivals en partijen is een dergelijke vrieswagen ook ideaal als mobiele koel- of vrieskast. Met de vrieswagens van Aanhangwagens Zuid-Holland kunt u uw klanten of gasten altijd perfect bedienen met gekoelde of bevroren producten.

De opbouw van een vries aanhanger

De vrieswagens van Aanhangwagens Zuid-Holland worden opgebouwd uit dikke geïsoleerde wanden en daken. De wagens hebben een zware vriesmotor die ingesteld kan worden op een temperatuur tussen de +10° Celsius tot aan -20° Celsius. Om ervoor te zorgen dat de vriesaanhangwagens onderweg hun kou niet verliezen, beschikken zij (naast dat het al goed geïsoleerde aanhangers zijn) standaard extra over geïsoleerde deuren en een geïsoleerde vloer. Verder is alles zodanig afgewerkt dat de kou zolang mogelijk in de wagen blijft.

Vrieswagen uitbreiden met verschillende opties

Wanneer de vriesaanhangwagen stil staat is deze te koelen door het aansluiten van de vriesmotor op het stroomnet. Tijdens het rijden koelt de wagen in principe niet. Wilt u uw producten echt diep gevroren houden en legt u behoorlijke afstanden af met de vries aanhanger, dan kunt u een generator op de wagen laten bouwen. Met zo’n generator kunt u ook tijdens het rijden de producten bevroren houden. Vooral als u etenswaren vervoert raden wij een dergelijke generator vrijwel altijd aan.

Om een vriesaanhangwagen volledig naar uw wens te maken, kunt u deze compleet maken met verschillende opties en accessoires. Loopt u met regelmaat in de aanhanger als deze losgekoppeld is van de auto, dan zijn steunpoten aan te raden. Verder kunt u de wagen uitbreiden met een extra ladingvastzetsysteem of een vleeshangsysteem. Andere opties zoals schappen om producten in weg te leggen, een oprijklep of een koppelingsslot zijn uiteraard altijd verkrijgbaar.

Voor een vriesaanhangwagen zijn er dus diverse opties verkrijgbaar. Wilt u er meer over weten? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland in Hellevoetsluis. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw vrieswagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw vriesaanhangwagen in Noord-Brabant.