Categorie foto Verkoopwagens

Verkoopwagens

Producten in deze categorie

Verkoopwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Verkoopt u uw producten vanuit een aanhangwagen op de markt, vanaf een standplaats of bijvoorbeeld op een braderie? Dan is een verkoopwagen precies wat u zoekt. De verkoopwagen geeft u uitstraling, het is het visitekaartje van uw bedrijf. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft vele mogelijkheden voor marktwagens in verschillende maatvoeringen. Wij kunnen de wagens helemaal naar uw wens maken, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Uw verkoopwagen op maat gemaakt

Een verkoopwagen is geen standaard product. Al deze wagens worden op maat gemaakt omdat maar één iemand weet hoe de wagen ingericht moet worden, dat bent u. U kiest in eerste instantie een gesloten aanhanger in de afmetingen die u zoekt. Vervolgens gaan we samen om tafel, om onder het genot van een bak koffie te bespreken wat u nodig denkt te hebben en hoe de ideale marktwagen er dus volgens u uit moet komen te zien.

Mogelijkheden voor een marktwagen

Zoals aangegeven is de verkoopwagen het visitekaartje van uw bedrijf. Maar buitenom het feit dat de wagen er netjes uit moet zien, is het ook belangrijk dat deze aansluit bij de werkzaamheden die u ermee uit wilt gaan voeren. Bedenk dus vooraf al hoe u de indeling voor u ziet. Bedenk ook vooraf of u wilt dat wij de apparatuur voor u inbouwen of dat u dat zelf gaat doen. Dit alles is belangrijk om een totaalplaatje voor u te maken. Alle marktwagens van Aanhangwagens Zuid-Holland voldoen aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Of u nu een grote of een kleine verkoopwagen zoekt, wij zorgen ervoor dat u de wagen krijgt waar naar u op zoek bent.

Meer weten over een marktwagen? Kom dan eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. Zoals gezegd gaan we dan samen om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw marktwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw verkoopwagen in Noord-Brabant.