Categorie foto Veetrailers

Veetrailers

Producten in deze categorie

Veetrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Een veehouder kan natuurlijk niet zonder veetrailer. Een veetrailer of veewagen is eigenlijk een speciaal ingerichte gesloten aanhangwagen die geschikt is voor het vervoeren van groot- en kleinvee. Zowel veehandelaren, agrariërs als ook particulieren gebruiken een veetrailer voor het vervoeren van vee, zij het zakelijk of hobbymatig. De veewagens uit het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland staan bekend als sterk en stabiel type aanhanger.

Veetrailer kopen van Ifor Williams

Gaat u schapen, geiten, varkens of koeien vervoeren? Dan heeft Aanhangwagens Zuid-Holland diverse veewagens van Ifor Williams in het assortiment. U kunt kiezen voor een kleine enkelas veetrailer waar slechts een paar dieren in kunnen. In ons assortiment zit echter ook een type kleinveetrailer waarin 40 schapen vervoert kunnen worden. Kortom, u heeft behoorlijk wat keus. Als u bijvoorbeeld voor een dubbele laadvloer kiest, dan heeft u al de mogelijkheid om de ruimte efficiënter te gebruiken. Ook voor grootvee heeft Ifor Williams verschillende mogelijkheden.

Verschillende mogelijkheden voor uw veewagen

U gaat in veel gevallen levend vee vervoeren, veiligheid en comfort spelen dus een grote rol bij de keuze voor een geschikte veewagen. Door het gebruik van duurzame materialen en innovatieve technieken is de keuze voor Ifor Williams snel gemaakt. Aanhangwagens Zuid-Holland levert enkelas, tandemas en tridemas veetrailers, deze worden geheel naar uw wensen aangepast. De veeaanhangers zijn stuk voor stuk uitgevoerd met goede ventilatiemogelijkheden. Verder zijn de trailers helemaal opgebouwd uit aluminium. Bij de vloer is dit heel handig, want de trailers zijn na gebruik makkelijk schoon te maken.

Er zijn dus nogal wat mogelijkheden voor veetrailers. Wilt u eens op het gemakje bekijken wat voor soort wagen het beste bij uw wensen past en daarbij advies van de specialist krijgen? Dan bent u bij Aanhangwagens Zuid-Holland aan het juiste adres. Maak gerust een afspraak of stap een keer binnen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw veetrailer in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw veewagen in Noord-Brabant.