Categorie foto Tridemas

Tridemas

Producten in deze categorie

Tridemas aanhangwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Tridemas aanhangwagens zijn geschikt voor het echte zware werk. In het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland hebben we tridemas kippers, machinetransporters, plateauwagens en veetrailers. Zeer specifieke types dus, wij adviseren u graag over welke drieas aanhanger voor u het meest geschikt is.

Voordelen van een tridemasser

Voor frequent zware ladingen en voor een nog betere gewichtsverdeling kunt u kiezen voor een tridemas aanhangwagen. Drieas aanhangers hebben ten opzichte van een tandemas aanhanger een nog betere wegligging en kunnen meer gewicht aan. Deze wagens zijn vaak multifunctioneel inzetbaar en ontzettend sterk.

Door de hoge gewichten van de tridemas aanhangwagens kunt u deze alleen trekken met een BE rijbewijs. Houd ook rekening met de auto die de aanhanger moet gaan trekken. Deze moet ingericht zijn op het hoge totaalgewicht van de wagens.

Een aanhangwagen leasen

De aankoop van een tridemas aanhangwagen kan een behoorlijk grote investering zijn. Vandaar dat Aanhangwagens Zuid-Holland de mogelijkheid geeft tot het leasen van een aanhanger. Zo kunt u een nieuwe (of tweedehands) aanhangwagen makkelijker financieren doordat u het bedrag over een langere periode uitstrijkt. Lees er meer over op onze speciale lease pagina.

Twijfelt u nog over het soort aanhanger dat u zoekt? U kunt bij ons altijd een testrit maken om te kijken of de wagen die u in gedachten hebt ook daadwerkelijk past bij u. Verder kunt u natuurlijk ook altijd bij de enkelas aanhangwagens of bij de tandemas aanhangwagens kijken of hier modellen tussen zitten die beter bij uw wensen aansluiten.

Wilt u een tridemasser aanhanger kopen? Bij Aanhangwagens Zuid-Holland hebben we vrijwel altijd meerdere modellen op voorraad staan. Kom dus gerust eens langs in onze showroom om het model wat u in gedachten heeft te zien. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.