Categorie foto Tandemas

Tandemas

Producten in deze categorie

Tandemasser aanhanger kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Tandemasser aanhangers zijn er in vele soorten en maten. In het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland hebben wij autotransporters, bakwagens, beurswagens, bloemenwagens, gesloten aanhangwagens, huif aanhangwagens, kippers, koelaanhangwagens, lesaanhangwagens, machinetransporters, podiumwagens, presentatiewagens, promotiewagens, plateauwagens, sanitair- en schaftwagens, veetrailers, verkoopwagens en vriesaanhangwagens in tandemas uitvoering. Desgewenst kunnen wij u adviseren over de dubbelas aanhangwagen die past bij u.

De voordelen van een dubbelasser

Ten opzichte van een enkelasser heeft tandemasser aanhanger een betere verdeling van het voertuiggewicht. Verder heeft een dubbelas aanhangwagen een betere wegligging en over het algemeen een hoger laadvermogen. De keuze voor een tandemasser zorgt er dus voor dat u meer gewicht kunt laden. De meeste van deze modellen zijn geremd, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ongeremde tandemasser.

Benodigd rijbewijs tandemasser

Door het hogere laadvermogen van een dubbelasser dient u wel rekening te houden met het rijbewijs wat u nodig hebt. Wij hebben tandemassers voor rijbewijs b, maar een groot aantal van deze wagens vereisen rijbewijs BE. Op onze informatie pagina over rijbewijzen kunt u meer informatie vinden over hoe u uit kunt rekenen wat voor soort rijbewijs u nodig heeft. Als u twijfelt over een bepaald model kunt u ook altijd even bij ons aan de bel trekken, wij kunnen u uiteraard antwoord geven over vragen met betrekking tot het rijbewijs.

Twijfelt u nog over het soort aanhanger dat u zoekt? U kunt bij ons altijd een testrit maken om te kijken of de wagen die u in gedachten hebt ook daadwerkelijk past bij u. Verder kunt u natuurlijk ook altijd bij de enkelas aanhangwagens of bij de tridemas aanhangwagens kijken of hier modellen tussen zitten die beter bij uw wensen aansluiten.

Wilt u een tandemasser aanhanger kopen? Bij Aanhangwagens Zuid-Holland hebben we vrijwel altijd meerdere modellen op voorraad staan. Kom dus gerust eens langs in onze showroom om het model wat u in gedachten heeft te zien. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.