Categorie foto Promotiewagens

Promotiewagens

Producten in deze categorie

Unieke promotiewagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Wilt u op een unieke manier uw producten promoten? Dan is een promotiewagen echt iets voor u. Een promotietrailer kunt u volledig naar eigen inzicht inrichten om zo uw producten te promoten zoals u dat voor ogen heeft. Het grote voordeel van een dergelijke aanhanger is dat u deze naar meerdere plekken mee kunt nemen. U doet een eenmalige investering, maar u bent altijd flexibel om uw product op een originele manier aan uw (potentiële) klanten te laten zien.

Promotiewagen ingericht naar uw wensen

Aanhangwagens Zuid-Holland biedt een promotiewagen te koop aan, maar dit is geen standaard product. Alle promotietrailers worden op maat gemaakt omdat er maar één iemand is die weet hoe de wagen ingericht moet worden, dat bent u. U kiest in eerste instantie een gesloten aanhanger in de afmetingen die u zoekt, vervolgens gaan we samen om tafel om te bespreken hoe u uw product wilt gaan promoten en hoe de ideale wagen er dus volgens u uit moet komen te zien.

Mogelijkheden voor een promotietrailer

Waar u vooraf al over na kunt denken: hoe wilt u uw producten gaan promoten? Wilt u de promotiewagen centraal zetten in de promotie, dus dat uw product zichtbaar moet zijn van buitenaf? Of wilt u dat mensen in de promotietrailer naar uw product komen kijken? Deze keuze is zeer van belang, want als dit bekend is kunnen we samen gaan bekijken wat er nodig is om tot de door u gewenste promotiewagen te komen.

Een promotiewagen is een ideaal middel voor ondernemers die regelmatig op vakbeurzen en op markten komen om op die manier een product te promoten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. We gaan dan samen om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw promotiewagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw promotietrailer in Noord-Brabant.