Categorie foto Presentatiewagens

Presentatiewagens

Producten in deze categorie

Het grote voordeel van een dergelijke aanhanger is dat u deze naar meerdere plekken kunt meenemen. U doet een eenmalige investering, maar u bent altijd flexibel om uw product op een originele manier aan uw (potentiële) klanten te laten zien.

Presentatiewagen ingericht naar uw wensen

Een presentatiewagen is geen standaard product. Al deze wagens worden op maat gemaakt omdat maar één iemand weet hoe de wagen ingericht moet worden, dat bent u. U kiest in eerste instantie een gesloten wagen in de afmeting die u zoekt, vervolgens gaan we samen om tafel, om onder het genot van een bak koffie te bespreken hoe u uw product wilt gaan presenteren en hoe dus de ideale wagen er volgens u uit moet komen te zien.

Mogelijkheden voor een presentatiewagen

Waar u vooraf al over na kunt denken: hoe wilt u uw producten gaan presenteren? Wilt u de producten door middel van een zijklep presenteren? Of wilt u doorzichtige wanden waardoor het product in het middelpunt staat? Of wilt u dat bezoekers in de wagen kunnen stappen om daar uw product te kunnen bekijken? Als u deze keuze heeft gemaakt kunnen we samen gaan bekijken wat er nodig is om tot de gewenste wagen te komen.

Dit soort wagens zijn een ideaal middel voor ondernemers die regelmatig op vakbeurzen en op markten komen, om op die manier een product te presenteren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. We gaan dan samen om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw presentatiewagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw presentatiewagen in Noord-Brabant.