Categorie foto Podiumwagens

Podiumwagens

Producten in deze categorie

Unieke podiumwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Organiseert u met regelmaat evenementen en maakt u daarbij regelmatig gebruik van een (mobiel) podium? Dan is een podiumwagen echt iets voor u. Een podiumwagen kunt u compleet naar eigen inzicht inrichten en zo samenstellen zodat u optimaal gebruik kunt maken van de techniek. Het grote voordeel van een dergelijke wagen is dat u nooit meer moeilijk hoeft te doen met het vervoeren van losse onderdelen in een bus of ander soort aanhangwagen. Alles bij de hand in één efficiënt systeem, dat is een podiumtrailer van Aanhangwagens Zuid-Holland.

Advies op maat voor uw podiumwagen

Een podiumwagen is geen standaard product. Al deze wagens worden op maat gemaakt omdat maar één iemand weet hoe deze ingericht moet worden, dat bent u. U kiest in eerste instantie een gesloten wagen in de afmetingen die u zoekt, dan gaan we daarna om tafel, om onder het genot van een bak koffie te bespreken hoe u de podiumtrailer ingericht zou willen zien en aan welke eisen de wagen allemaal moet voldoen.

Mogelijkheden voor een podiumwagen

Waar u vooraf al over na kunt denken is wat voor soort podium u bij de wagen wilt hebben en hoe u deze het liefst op zou willen bouwen. Wat wij vaak aan onze klanten aanbieden is een zijklep met gasveerondersteuning waar een podium van gemaakt kan worden. Verder ook deuren aan de achterzijde, dit omdat wij uit ervaring weten dat bijna al onze klanten voor deze mogelijkheid kiezen. Verder gaan wij met uw voorkeuren aan de slag en kunnen we u aan de hand daarvan een uitgebreid advies geven over de verdere mogelijkheden. Er zijn namelijk veel zaken die u kunt toevoegen aan een dergelijke podiumtrailer.

Wilt u graag een mobiel podium kopen? Dan is het zeker de moeite waard om over de mogelijkheden van een podiumwagen te komen praten bij Aanhangwagens Zuid-Holland. We gaan dan samen om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw podiumwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw podium aanhanger in Noord-Brabant.