Categorie foto Ongeremd

Ongeremd

Producten in deze categorie

Ongeremde aanhangwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een ongeremde aanhangwagen? Dan bent u bij Aanhangwagens Zuid-Holland aan het juiste adres. Bij ons vindt u in verschillende categorieën ongeremde modellen. Bekijk het brede aanbod en kies voor de categorie die het beste bij u past. Als u hulp nodig heeft bij maken van uw keuze, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Waarom een ongeremde aanhanger?

Hoe vaak verwacht u gebruik te gaan maken van uw aanhangwagen? Wat voor gewichten verwacht u te gaan vervoeren? Gaat u de aanhanger bedrijfsmatig of particulier inzetten? Drie vragen waar u vooraf over na kunt denken. Als u namelijk lichte goederen wilt gaan vervoeren dan kunt u prima de weg op met een aanhangwagen ongeremd. Hetzelfde geldt eigenlijk als u niet dagelijks met de wagen de weg op gaat. Bedrijven raden wij vrijwel altijd aan om te kiezen voor een geremde aanhangwagen, puur voor het comfortabelere weggedrag. Vooral particuliere gebruikers kunnen prima overweg met een ongeremde aanhangwagen.

Ongeremde aanhangers zijn te verkrijgen tot een totaalgewicht van 750 kilogram. Alle aanhangwagens die boven die gewichtsgrens uitkomen zijn geremd. De keuze uit een geremd of ongeremd aanhangwagen heeft overigens niks met het rijbewijs te maken waarmee een aanhanger getrokken mag worden. Wat wel zo is, zoals aangegeven zijn aanhangers ongeremd maar te verkrijgen tot 750 kilogram, dat mag in alle gevallen getrokken worden door iemand met een b rijbewijs. Ook als u graag een ongeremde tandemasser zoekt bent u bij Aanhangwagens Zuid-Holland aan het juiste adres, in ons assortiment kunt u verschillende van dit soort wagens vinden. Twijfelt u waar u goed aan doet? Neem dan contact met ons op en we geven u graag advies.

Wilt u een ongeremde aanhangwagen aan gaan schaffen? Bij Aanhangwagens Zuid-Holland hebben we vrijwel altijd meerdere modellen op voorraad staan. Kom dus gerust eens langs in onze showroom om het model wat u in gedachten heeft te zien. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.