Categorie foto Motortrailers

Motortrailers

Motortrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Neemt u uw motor graag mee op vakantie of vervoert u zakelijk met regelmaat motoren? Dan is een goede en stabiele motortrailer voor u onmisbaar. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft verschillende types motoraanhangers waarmee u uw motor veilig kunt vervoeren. Voor iedere type motor is namelijk een geschikte motor aanhangwagen te vinden, desgewenst voor meerdere motoren.

Verschillende soorten motortrailers

Als fervent motorrijder bent u natuurlijk zuinig op uw kostbare motor en wilt u dat deze zo veilig en goed mogelijk vervoert wordt. Aanhangwagens Zuid-Holland biedt enkel motor aanhangwagens van de beste kwaliteit. De motortrailers voldoen aan alle eisen. Naast de standaard ongeremde trailers hebben wij ook (geremde) zakbare modellen en zelfs gesloten motortrailers. Genoeg keuze dus voor iedere motorrijder.

Motoraanhangers, ook voor scooters, quads en crossmotors

Wie dacht dat u met de motortrailers alleen motoren kon vervoeren heeft het mis. De modellen uit het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland zijn ook zeer geschikt als scooter aanhanger, als quad aanhanger of als crossmotor aanhanger. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden als u deze voertuigen wilt gaan vervoeren, is met de motorsteunen. Deze zullen iets anders afgesteld moeten worden. In het verkoopgesprek zullen wij u hier uiteraard over adviseren.

Vervoer uw motor veilig op de motortrailer

Een motortrailer van Aanhangwagens Zuid-Holland is een veilige oplossing om uw motor te vervoeren. De trailers worden gemaakt van A-kwaliteit materialen. De motorsteunen krijgen altijd extra aandacht bij ons, omdat die tenslotte bepalen of uw motor stabiel staat. Alle trailers hebben overeenkomstig veel bindmogelijkheden, dit zodat u uw motor goed vast kunt sjorren op de motoraanhanger. Als u vindt dat u niet genoeg bindmogelijkheden heeft, dan kunt u altijd nog extra bindogen of een extra vastzetsysteem als accessoire toevoegen. Evenals een door de verzekering goedgekeurd slot, zodat de motor aanhangwagen altijd veilig op slot staat, ook op een onbewaakt moment.

Wilt u meer weten over een specifieke motortrailer, of wilt u advies van een specialist? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw motoraanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw motortrailer in Noord-Brabant.