Categorie foto Saris

Saris

Producten in deze categorie

Saris aanhangwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Saris aanhangers is ontstaan in 1913. Naast het beslaan van paarden werd in de beginperiode ook op bescheiden schaal constructiewerk aangeboden. Naarmate de jaren vorderden ging het bedrijf zich steeds meer richten op metaalconstructie en landbouwwagens. Toen de naam veranderd werd in ‘Saris Wagenbouw’ werd wel duidelijk waar het bedrijf goed in was: het bouwen van aanhangwagens.

In 1959 werd besloten dat de organisatie zich voornamelijk moest gaan richten op het produceren van aanhangwagens. De doelgroep waarop het bedrijf zich richtte was namelijk op zoek naar een licht product op twee of vier wielen om achter te auto te hangen en om van alles mee te vervoeren. Dat was precies waar het bedrijf goed in was, want vanaf begin af aan werden er allerlei verschillende soorten aanhangers geproduceerd. In een aantal jaar werd de productie vervijftigvoudigd van 200 wagens op jaarbasis naar 10.000. Het proces werd geautomatiseerd en dat had positieve gevolgen voor de kwaliteit, deze kon nu namelijk makkelijker gewaarborgd worden. In de jaren die volgden groeide Saris aanhangwagens nog verder en in 2008 verliet de 500.000e aanhangwagen de fabriek.

Aanhangwagengigant

Inmiddels is het totaaloppervlak van het terrein van Saris in Hapert maar liefst 50.000m2. Op de drukste dagen worden er 150 aanhangwagens per dag geproduceerd. Ondanks deze gigantische productie streeft het bedrijf nog steeds naar sublieme kwaliteit, hier controleren ze zichzelf dan ook strikt op. De fabrikant maakt gebruik van een groot dealernetwerk in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van importeurs in Denemarken, Finland, Griekenland en Israël. Vandaar de terechte slogan: Still going strong!

Uw Saris aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een ruim assortiment aan Saris aanhangers. Zo hebben wij in assortiment onder andere autotransporters, enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, gesloten aanhangwagens, huif aanhangwagens, kippers, machinetransporters en plateauwagens. Van dit uitgebreide aanbod hebben wij hebben met regelmaat producten op voorraad staan, zodat u deze kunt zien en kunt vergelijken.

Kom dus gerust eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland voor een prijs en advies van een Saris aanhangwagen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.