Categorie foto Pega

Pega

Producten in deze categorie

Pega boottrailer kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Pega trailers is een Nederlands bedrijf dat in 1955 werd opgericht als kleine fabrikant van boottrailers. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale toonaangevende leverancier, die zich nog steeds richt op boottrailers. De fabrikant ontwikkelt, produceert en levert boottrailers tot 12,5 meter lengte en tot een bruto laadvermogen van 3500 kilogram.

Bij Pega staan de eindgebruiker, de dienstverlening en goede kwaliteit voorop. Door constant te innoveren kan het bedrijf deze hoge kwaliteitseisen ook daadwerkelijk garanderen. Gekwalificeerd personeel en een goede bedrijfsorganisatie staan aan de basis van het verlenen van goede service en snelle levering van de boottrailers. Deze boottrailers staan garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept bestaat uit een zeer degelijk chassis, zodat u ook bij extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen. Het degelijke chassis levert u tevens een uitstekende wegligging op.

Voor de gehele watersportmarkt

Pega trailers kan met een breed productaanbod de gehele watersportmarkt voorzien van boottrailers. Voor elk type boot is een trailer te verkrijgen. In 2006 was het bedrijf zelfs de eerste die met diverse productielijnen voor de gehele markt een type trailer had ontworpen. In 2012 kreeg de fabrikant de Europese goedkeuring waardoor ze internationaal hun trailers mochten verkopen. Door het grote dealernetwerk dat er inmiddels is opgebouwd worden de trailers over de gehele Europese markt verspreidt. Vanzelfsprekend voldoen de boottrailers aan alle Europese normen en kan er zodanig in alle Europese lidstaten geleverd worden.

Uw Pega boottrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland is dealer van Pega producten. Wij hebben diverse boottrailers in ons assortiment. Deze hebben wij niet altijd op voorraad staan. Maar de levertijden zijn kort, zodoende kunnen wij de gewenste boottrailer snel voor u regelen.

Wilt u meer weten over de producten van Pega? Kom dan naar de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.