Categorie foto Loady

Loady

Producten in deze categorie

Loady aanhangwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Een fabrikant met een simpele filosofie: ‘Een aanhangwagen voor iedereen’. Iedereen moet namelijk van de voordelen van een aanhanger kunnen genieten, welk rijbewijs u ook hebt, in welke auto u ook rijdt. Tegen een scherpe prijs, een zeer degelijke aanhangwagen, dat is Loady.

Een heldere strategie

Er zijn ontzettend veel verschillende aanhangwagens te verkrijgen op de markt, maar wat men bij Loady miste was een simpele, betaalbare aanhanger die geschikt is voor iedereen die dit wil. Vandaar dat er heel bewust is gekozen om alleen maar modellen met een maximaal totaalgewicht van 750 kilogram te produceren en aan te bieden. Dit bedrijf heeft verschillende types aanhangwagens, maar allen met een maximaal gewicht van die 750 kilogram. Zo kunnen ook mensen met enkel een B-rijbewijs zonder problemen gebruik maken van de aanhangwagens van dit merk, zolang er maar een trekhaak achter de auto zit. Dat deze strategie een juiste was blijkt wel, vooral particuliere gebruikers zijn erg te spreken over de aanhangers van deze fabrikant.

Loady heeft slechts een aantal dealers binnen Nederland. Dit is een bewuste keuze, veel van de aanhangers worden namelijk met ‘de hand’ gemaakt. Op deze manier is de degelijke kwaliteit te waarborgen, want het hele productieproces wordt door mensen gedaan. Verwacht dus geen grote productieaantallen, maar gewoon een goede kwaliteit van de aanhangwagen.

Uw Loady aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Zoals aangegeven wordt Loady slechts op een aantal plaatsen in Nederland aangeboden, Aanhangwagens Zuid-Holland is één van de dealers. Wij hebben dan ook een breed assortiment aanhangers van dit merk, zo hebben we enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, huif aanhangwagens, kippers, machinetransporters, motortrailers en plateauwagens. Wij hebben altijd diverse aanhangwagens op voorraad staan zodat u de verschillende producten met elkaar kunt vergelijken en kunt ervaren welke aanhanger het beste bij u past.

Wilt u meer weten over de producten van Loady? Kom dan naar de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.