Categorie foto Ifor Williams

Ifor Williams

Producten in deze categorie

Ifor Williams Trailers bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Ifor Williams Trailers is de Britse marktleider op de aanhangwagenmarkt. Het bedrijf werd in 1958 opgericht en heeft tot op de dag van vandaag ongeveer 600.000 aanhangwagens op de markt gebracht. Deze fabrikant heeft een zeer breed assortiment, van veetrailers, paardentrailers, platformtrailers en diepladers, tot aan gesloten aanhangwagens. Bij elkaar inmiddels meer dan 1000 varianten. De doelgroep is daarom ook minstens zo breed als het assortiment, zo richt het bedrijf zich op landbouwers, ruiters, bouwaannemers, loodgieters en nog veel meer.

Deze organisatie staat garant voor kwalitatief hoogstaande aanhangers waar een perfecte service voor onderhoud, onderdelen en ook herstellingen wordt gegarandeerd. Op de aanhangers van Ifor Williams kunt u dan ook blindelings vertrouwen, deze zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen een kilootje extra aan!

Hoogstaande producten

Bij Ifor Williams Trailers wordt er gebruik gemaakt van het zogenaamde CAD-systeem. Er wordt rekening gehouden met de gebruikerservaringen en wensen van klanten. Aanhangwagens moeten voldoen aan de eisen van de eindgebruiker. Het grootste gedeelte van de productie wordt in eigen beheer gedaan. Zo worden assen, chassis en frames in eigen beheer gemaakt. Wanneer er onderdelen aangekocht worden, werkt de fabrikant alleen samen met erkende leveranciers die een constante kwaliteit leveren. Er worden dan ook continu steekproeven gehouden op de eigen producten om aan die hoge kwaliteitseisen te kunnen blijven voldoen.

De filosofie van Ifor Williams bestaat simpelweg uit het produceren van een hoogstaand kwalitatief product. Nieuwe technologieën worden gecombineerd met sterke, duurzame, onderhoudsvriendelijke en vooral waar-voor-je-geld-aanhangwagens.

Uw Ifor Williams aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een ruim assortiment aan Ifor Williams producten. Zo verkopen wij autotransporters, bloemenwagens, gesloten aanhangwagens, kippers, machinetransporters, plateauwagens, veetrailers en paardentrailers van deze fabrikant. Wij hebben deze producten ook met regelmaat op voorraad staan zodat u de degelijkheid van het product ook daadwerkelijk kunt ervaren.

Kom dus gerust eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland voor een prijs en advies over een Ifor Williams aanhangwagen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.