Categorie foto Humbaur

Humbaur

Producten in deze categorie

Humbaur aanhangwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Het Duitse familiebedrijf Humbaur is in 1981 begonnen met de verkoop van, in eerste instantie, autotransporters. In 1984 heeft men ervoor gekozen om zelf autotransporters te gaan bouwen en iets later ook andere soorten aanhangwagens. Vanaf dat moment is het hard gegaan met het bedrijf, inmiddels is deze organisatie één van de leidende fabrikanten in Duitsland. De nadruk ligt op het bouwen van veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige aanhangwagens. De filosofie van de fabrikant is vooruit denken. Veel marktonderzoek en constante ontwikkelingen maken dat deze organisatie jaar na jaar vooruit loopt op de markt.

Made in Germany

Humbaur aanhangers staan voor kwaliteit. Het bedrijf stelt zichzelf namelijk strenge kwaliteitseisen voor hun aanhangwagens, vandaar dat er continu wordt geïnvesteerd in de modernste productietechnieken. De vakkennis, de constructie en de productie zijn typisch “Made in Germany”. De fabrikant hanteert een efficiënte werkwijze waarbij meerdere afdelingen samenwerken op één fysieke locatie. Op deze manier weet het bedrijf altijd weer innovatieve en verbeterde aanhangwagens te produceren.

Humbaur heeft een uitgebreid assortiment in aanhangwagens. Met een jaarlijkse productie van ongeveer 50.000 aanhangers is het bedrijf één van de leidende fabrikanten in Europa geworden. De fabrikant heeft nauwe contacten met de leveranciers en dealers van hun producten, dit om de kwaliteit constant te verbeteren. Het bedrijf telt circa 490 medewerkers op een bedrijventerrein van 120.000 vierkante meter.

Uw Humbaur paardentrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland is dealer van de paardentrailers van Humbaur. Wij hebben verschillende paardentrailers in ons assortiment. Uiteraard kunt u deze bij ons komen bekijken om te zien of dit de trailer is die past bij uw wensen. Wij hebben vrijwel altijd diverse trailers van dit merk op voorraad staan zodat u kunt kijken of dit het product is dat bij uw wensen past.

Wilt u meer weten over de paardentrailers van Humbaur? Kom dan naar de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.