Categorie foto Hulco

Hulco

Producten in deze categorie

Hulco aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Hulco Trailers is een Nederlands bedrijf dat in 2003 werd opgericht in Tilburg. De focus van het bedrijf is het bouwen van aanhangwagens voor de professionele markt. Door de snelle groei van de fabrikant werd de locatie in Tilburg al snel te klein en daarom werd er voor een nieuwe locatie gekozen. Deze locatie is Bad Bentheim geworden, net over de Duitse grens. Hier heeft de organisatie een complex neergezet waar nog veel doorgroeimogelijkheden zijn, alles met het oog op de toekomst.

Op het nieuwe complex van Hulco Trailers vindt op uiterst moderne wijze de productie van kwaliteitsaanhangwagens plaats. Aanhangwagens die op dagelijkse basis gebruikt worden voor zakelijke doeleinden, dat zijn de aanhangwagens die de fabrikant bouwt. Vandaar dat kernwaarden kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak centraal staan. Onderstaand zijn deze kernwaarden verder uitgewerkt.

Kwaliteit

De professionele markt vraagt om sterke aanhangers, die vaak zwaar belast kunnen worden. Een sterk chassis is daarom de basis van een Hulco aanhangwagen. Er worden kwalitatieve materialen gebruikt die tegen een stootje kunnen zodat de aanhangwagens vooral ook lang meegaan.

Veiligheid

Veiligheid is een tweede belangrijk aandachtspunt waarin deze fabrikant zich wil onderscheiden. Een mooi voorbeeld daarvan is de zijkant van de aanhangwagen. Waar veel merken kiezen voor reflectoren, kunt u bij Hulco echte verlichting verwachten.

Gebruiksgemak

U koopt een aanhangwagen om zo efficiënt mogelijk te werken, voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld een lage laadvloer en volop bindmogelijkheden in en rondom de aanhanger. Het bedrijf denkt vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Vandaar dat er ook nog vele accessoires zijn om de aanhangwagen nog beter bij u te laten passen.

Uw Hulco aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een ruim assortiment aan Hulco producten. Zo hebben wij machinetransporters en plateauwagens. Wij hebben deze producten ook met regelmaat op voorraad staan.

Kom dus gerust eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland voor een prijs en advies over een Hulco aanhangwagen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.