Categorie foto Henra
Er zijn geen producten in deze categorie.

Henra trailer kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Henra aanhangwagens is een Nederlands familiebedrijf dat in 1932 werd opgericht als smederij, hoefslag en voor de bouw van landbouwmachines. Nadat het bedrijfspand in de Tweede Wereldoorlog compleet werd vernield, werd er na de wederopbouw gekozen voor een nieuwe markt, zo werd in 1956 de eerste aanhangwagen gebouwd door het bedrijf.

In de jaren die volgden leverde het bedrijf meerdere soorten producten, zo werden er constructiewerken, aanhangwagens en stalinrichtingen aangeboden. In 1983 werd besloten om uitsluitend aanhangwagens te gaan produceren, dat bleek een goede keuze. Inmiddels is het bedrijf als aanhangwagenfabrikant namelijk doorgegroeid naar een bedrijventerrein van 20.000 m2 en telt het meer dan 40 personeelsleden. De jaarlijkse productie van de gehele organisatie is meer dan 4000 aanhangwagens (waarvan ongeveer 1000 paardentrailers).

Henra is de afgelopen jaren ook buiten Nederland flink gegroeid, maar liefst 75 procent van de productie wordt geëxporteerd naar omringende Europese landen. De producten van de fabrikant worden via een uitgebreid dealernetwerk naar negen Europese landen geëxporteerd. Maar liefst 65 procent van de jaarlijkse omzet komt voort uit de export van deze producten.

Ontwikkeling van de organisatie

Henra levert met name aanhangwagens tot 3500 kilogram. De ontwikkeling en verbetering van de producten zijn een belangrijke strategie van het bedrijf. Bij de organisatie wordt gewerkt onder het motto: “Het gaat niet om prestige, maar om pure functionaliteit en duurzaamheid van de producten en om de aanbeveling en tevredenheid van klanten!”

Uw Henra trailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland is een officiële Henra dealer. Wij hebben verschillende paardentrailers in ons assortiment. Uiteraard kunt u deze bij ons komen bekijken om te zien of dit de trailer is die past bij uw wensen. Maakt u wel vooraf een afspraak wanneer u deze wilt komen bekijken, want we hebben deze niet standaard op voorraad.

Wilt u meer weten over de paardentrailers van Henra? Kom dan naar de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.