Categorie foto Careliner

Careliner

Producten in deze categorie

Careliner by Bücker paardentrailer kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Een Careliner paardentrailer is dé trailer voor iedere paardenliefhebber. Dit type, geproduceerd door Bücker, is volledig naar eigen smaak samen te stellen. De speerpunten van deze organisatie zijn speciaal, nobel en anders. De visie sluit daar dan ook volledig bij aan: een paardentrailer moet passen bij het trekkende voertuig zodat u met de ideale combinatie over de weg rijdt. Een dergelijke paardentrailer kan worden voorzien van een panorama dak voor extra licht voor uw paard en daarnaast heeft u de keuze uit 121 kleurencombinaties. Alles perfect tot in de details afgewerkt, dat is een Careliner paardentrailer by Bücker.

Het verhaal achter de organisatie

Het verhaal achter deze topkwaliteit trailers gaat terug naar de jaren ’70. Oprichter Berhard Bücker kocht een koets om er met de familie op uit te gaan. Sinds dat moment is de hele familie met het paardenvirus besmet. Zoon Tobius Bücker is dan ook meervoudig wereldkampioen in de mensport. Zijn ervaring steekt hij samen met zijn broers Philipp en Sebastian in hun familiebedrijf. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot de mooiste en meest luxe paardentrailer op de Europese wegen. De Careliner paardentrailers staan garant voor kwaliteit en worden geproduceerd in het inspirerende Westfalen landschap. Careliner trailers staan synoniem voor “Made in Germany”.

Uw Careliner paardentrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland is één van de dealers in Nederland van deze zeer luxueuze paardentrailers. Wij streven er naar om altijd een dergelijke trailer op voorraad te hebben staan om u een idee te geven hoe de trailer eruit ziet. Onze voorkeur gaat er echter wel naar uit om de paardentrailer volledig naar uw wensen te laten bouwen bij de fabriek. Zo rijdt u met de paardentrailer van uw dromen.

Wilt u advies op maat over een Careliner by Bücker? Kom dan naar de showroom van Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.