Categorie foto Machinetransporters

Machinetransporters

Machinetransporter voor het vervoer van uw machine

Een machinetransporter is hét vervoermiddel bij uitstek voor uw graafmachine, hoogwerker of shovel. Voor elke machine hebben wij een passende transporter. Het is logisch dat u voor een graafmachine een andere transporter nodig heeft dan voor de hoogwerker.

Onderhoud aan uw transporter

Het is belangrijk dat uw machinetransporter goed onderhouden wordt. Omdat u vaak rijdt met een zware machine is het belangrijk dat uw transporter veilig is voor op de weg. Daarom raden wij u aan om uw transporter elk jaar van een goede onderhoudsbeurt te voorzien.

Verschillende machine aanhangwagens

Voor machines die laag bij de grond liggen, zoals een hoogwerker, beschikken we over een speciale transporter met afgeschuinde achterzijde. Zodoende heeft deze geen last van de steile oprijhoek. Voor een graafmachine hebben we een aanhanger die een verzwaarde oprijklep heeft.

Bij een machinetransporter kunt u natuurlijk altijd kiezen voor een oprijklep of enkel oprijplaten. Ook is het verstandig om de aanhanger uit te voeren met een graafbaksteun en een aluminium bodem. We hebben diverse merken in ons assortiment, dus er zit altijd wel wat bij voor uw machine.

Kom gerust eens kijken voor een geschikte machinetransporter bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw machinetransporter in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw machine aanhanger in Noord-Brabant.