Categorie foto Koelaanhangwagens

Koelaanhangwagens

Producten in deze categorie

Koelaanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Een koelaanhangwagen is de ideale oplossing voor het vervoeren van gekoelde drank en voedsel. Op festivals en partijen is een dergelijke gekoelde aanhangwagen ook ideaal als mobiele koelkast. Met de koelaanhangers van Aanhangwagens Zuid-Holland kunt u uw klanten of gasten altijd perfect bedienen met gekoelde producten.

De opbouw van een koelaanhanger

De koelaanhangwagens van Aanhangwagens Zuid-Holland worden opgebouwd uit dikke geïsoleerde wanden en daken. De wagens hebben een zware koelmotor die kan koelen tot een temperatuur van één graden Celsius. Om ervoor te zorgen dat de koelaanhangwagens onderweg hun kou niet verliezen, beschikken zij (naast dat het goed geïsoleerde aanhangers zijn) standaard over geïsoleerde deuren en is verder alles zodanig afgewerkt dat de kou zolang mogelijk in de wagen blijft.

Koelaanhangwagen uitbreiden met verschillende opties

Wanneer de koelaanhangwagen stil staat is deze te koelen door de koelmotor aan te sluiten op het stroomnet. Tijdens het rijden koelt de wagen in principe niet, mits u er natuurlijk voor kiest om een generator op de koelaanhanger te laten bouwen. Dan kunt u ook tijdens het rijden de producten blijven koelen. Vervoert u dus producten die echt niet boven een bepaalde temperatuur uit mogen komen, dan is een dergelijke generator aan te raden.

Om een koelaanhanger volledig naar uw wens te maken, kunt u hem compleet maken met verschillende opties en accessoires. Werkt u veel vanuit de aanhangwagen, dan zijn steunpoten aan te raden. Verder kunt u de wagens uitbreiden met een extra ladingvastzetsysteem of een vleeshangsysteem. Andere opties zoals schappen om producten in weg te leggen, een oprijklep, geïsoleerde vloer of een koppelingsslot zijn uiteraard altijd verkrijgbaar.

Zoals u kunt lezen zijn er vele mogelijkheden bij de aanschaf van een koelaanhangwagen. Wilt u er meer over weten? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw koelaanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw koelaanhangwagen in Noord-Brabant.