Categorie foto Kippers

Kippers

Kipper voor het zware werk

Bij Aanhangwagens Zuid-Holland heeft u keuze uit veel verschillende soorten kippers. Een kipper is een aanhangwagen die uitermate geschikt is voor het vervoeren van losse goederen, zoals stenen of zand. Door de cilinder, die onder de bak zit, kan de kieper achterover of naar de zijkant kiepen. Hierdoor wordt het lossen van de lading u erg gemakkelijk gemaakt. Wij hebben diverse merken in ons assortiment, zo hebben we kiepers van de merken Proline, Saris, Ifor Williams, Easyline en Loady.

Verschillende mogelijkheden voor een kipper

Tussen de diverse kippers in ons assortiment zitten veel verschillen. Zo kunt u allereerst de keuze maken of u een ongeremde of geremde kiepaanhanger wilt. Ongeremde kippers worden veelal gebruikt door particulieren. Deze zijn vaak voorzien van een handpomp. Prima voor als u graag in de tuin werkt en het afval eenvoudig wilt lossen. Voor de zakelijke gebruiker raden wij toch een geremde kieper aan. Deze kunnen vaak hogere gewichten aan en zijn in veel gevallen ook voorzien van een elektronische hydraulische pomp. Ook in deze modellen zitten nog veel verschillen. U kunt namelijk kiezen voor een kipper die alleen achterwaarts kiept, maar u kunt ook voor een driezijdige kipper kiezen. Deze kunt u ook naar de zijkant laten kiepen.

De kiepaanhanger die bij u past

Voor iedere gewichtsklasse is er een passende kiepaanhanger te vinden. De cilinders zijn bij alle modellen zeer betrouwbaar. Bij de zwaardere modellen van Proline bestaat de cilinder zelfs uit vijf trappen. Dit om een unieke hellingshoek te creëren zodat de lading moeiteloos uit de bak glijdt. Daarbij komt dat de kiepers nog behoorlijk uit te breiden zijn met opties en accessoires. Klanten van Aanhangwagens Zuid-Holland kiezen bijvoorbeeld vaak voor loofrekken, opzetborden, ladingnetten of disselsloten.

Kortom, u heeft heel wat te kiezen als u een kipper aan gaat schaffen. Bij Aanhangwagens Zuid-Holland gaan we graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken. Op deze manier kunnen we u een geheel vrijblijvend voorstel doen, zodat u de aanhanger koopt die bij u past.

PAK Schore voor uw kipper in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw kiepaanhanger in Noord-Brabant.