Categorie foto Huif aanhangwagens

Huif aanhangwagens

Producten in deze categorie

Huif aanhanger bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Een huif aanhanger is in principe hetzelfde als een gesloten aanhangwagen, maar dan met een afneembare opbouw. Een huif aanhangwagen kan daarom zowel gebruikt worden als open aanhangwagen en als gesloten aanhanger. Bij afname van de huif kan de wagen namelijk gebruikt worden als bakwagen of als plateauwagen.

Een huif aanhanger kopen

Bij de huif aanhanger is het belangrijk dat u zich vooraf afvraagt wat u ermee wilt gaan doen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Allereerst is het gewicht een belangrijke overweging. Gaat u namelijk klusmaterialen of lichte meubels vervoeren, dan is een maximale massa van 750 kilogram voldoende. Gaat u zwaardere materialen zoals machine-, bouw- en tuinmaterialen vervoeren? Dan kan een huif aanhanger van meer dan 750 kilogram interessant zijn voor u.

Huif aanhanger aangepast aan uw wensen

Het grote voordeel van de huif aanhanger is dat u zelf kunt bepalen hoe u hem gaat gebruiken. Vandaar ook dat deze wagens zowel onder particuliere, als onder zakelijke gebruikers erg populair zijn. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft meerdere soorten huif aanhangwagens in het assortiment. Wij geven u graag een persoonlijk advies over wat de beste huif voor u zou zijn.

Huif in een later stadium op uw aanhangwagen bouwen

Heeft u al een aanhanger waar u nu nog een huif op wilt bouwen? Of twijfelt u of u de huif direct op wilt laten bouwen? Geen enkel probleem. U kunt bij Aanhangwagens Zuid-Holland ook later een huif voor de aanhangwagen kopen. Wij kunnen deze desgewenst ook nog voor u opbouwen. Een huif voor de aanhangwagen is in meerdere soorten en maten verkrijgbaar en op te bouwen op verschillende soorten aanhangers. Bovendien kunt u kiezen uit bijna alle mogelijke kleuren.

Wilt u de huif aanhangers eens zien in onze showroom of meer weten over de mogelijkheden? Kom dan gerust naar Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw huif aanhangwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw huif aanhanger in Noord-Brabant.