Categorie foto Gesloten tandemas

Gesloten tandemas

Producten in deze categorie

Tandemas gesloten aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een grote voorraad nieuwe, tandemas gesloten aanhangwagens. Het grote voordeel van een gesloten tandemasser is dat deze uitermate geschikt is voor het vervoeren van zwaardere goederen. Vooral als u goederen vervoert die veilig en droog op de plaats van bestemming gebracht moeten worden is de tandemas dichte aanhangwagen ideaal. Zelfs als u motoren of auto’s wilt vervoeren is daar een geschikte gesloten aanhangwagen voor te vinden.

Verschillen in tandemas gesloten aanhangwagens

Bij een tandemas gesloten aanhangwagen heeft u enorm veel keuze. Er zijn ontzettend veel verschillen, dat zit hem in eerste instantie in het laadvermogen. De tandemas gesloten wagens zijn te krijgen in varianten vanaf 2000 kilogram en de zwaarste variant kan een totaalgewicht aan van 3500 kilogram. Daarnaast zitten er ook heel veel verschillen in de afmetingen. De kleinste tandemas gesloten aanhangwagen heeft een inwendige lengte van 3,5 meter. Maar wij bieden ook een grote gesloten aanhanger aan van maar liefst 6 meter inwendige lengte. Verder zitten er grote verschillen in de opbouw van de wagens. Wilt u geïsoleerde sandwich panelen, of bent u meer op zoek naar multiplex panelen met een kunststof deklaag? Aanhangwagens Zuid-Holland heeft zelfs een gesloten aanhangwagen met polyester opbouw.

Wat u ook wenst, de tandemas dichte aanhangwagens worden bij Aanhangwagens Zuid-Holland allemaal netjes afgewerkt met in veel gevallen aluminium profielen op de hoeken. Vervolgens worden het dak en de wanden rondom gekit waardoor de aanhangwagens allemaal volledig waterdicht zijn. Het hang- en sluitwerk van de dichte aanhangers is volledig van A-kwaliteit edelmetaal.

Dichte aanhangwagen aanpassen aan uw wensen

Bij een tandemas gesloten aanhanger heeft u natuurlijk vele mogelijkheden om deze helemaal naar uw eigen wensen aan te passen. Een aantal opties die veel gekozen worden zijn bijvoorbeeld: steunpoten, een achterklep in plaats van achterdeuren, of een zijklep. Zeker bij de grote dichte aanhangers zijn er heel veel mogelijkheden. Als u de gesloten aanhangwagen in wilt gaan zetten als beurswagen of als presentatiewagen dan is het verstandig om eens samen te gaan zitten en samen te bespreken wat uw wensen zijn.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tandemas gesloten aanhangwagen? Kom dan eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. We gaan dan samen onder het genot van een bak koffie uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw tandemas dichte aanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw tandemas gesloten aanhangwagen in Noord-Brabant.