Categorie foto Gesloten enkelasser

Gesloten enkelasser

Producten in deze categorie

Enkelas gesloten aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een grote voorraad nieuwe, enkelas gesloten aanhangwagens. Een enkelas gesloten aanhanger kan gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Denk hierbij aan hulp bij een verhuizing. U kunt uw inboedel droog en veilig vervoeren in de dichte aanhangwagen. Maar dat is nog niet alles, een enkelas gesloten aanhangwagen kan ook gebruikt worden voor het vervoeren van bijvoorbeeld uw motoren, fietsen of zelfs een auto.

Opbouw van een enkelas gesloten aanhangwagen

Een dichte aanhanger is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Onder de enkelas modellen heeft u daarom al ruim keuze in diverse modellen. Een kleine gesloten aanhangwagen is bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf een lengte van 2 meter. De opbouw van de aanhangwagen is het volgende punt waar u over kunt denken. Moet deze over geïsoleerde sandwich panelen beschikken of over multiplex panelen met een kunststof deklaag of zoekt u toch een gesloten aanhangwagen met polyester opbouw?

Wat u ook wenst, de enkelas gesloten aanhangwagens worden bij Aanhangwagens Zuid-Holland allemaal netjes afgewerkt met in veel gevallen aluminium profielen op de hoeken. Vervolgens worden het dak en de wanden gekit waardoor de dichte aanhangwagen helemaal waterdicht is. Het hang- en sluitwerk van de dichte aanhangers is volledig van A-kwaliteit edelmetaal.

Dichte aanhangwagen aanpassen aan uw wensen

Bij een enkelas dichte aanhanger zijn natuurlijk ook nog vele opties te verkrijgen. Een aantal opties die veel gekozen worden zijn bijvoorbeeld: een neuswiel, steunpoten of zelfs een zijklep. Gaat u de gesloten aanhanger gebruiken voor het vervoer van een scooter of motor? Dan kunnen wij de gesloten wagen laten uitrusten met een oprijklep en motorsteunen. Als u de dichte aanhangwagen gaat gebruiken om te verhuizen is het verstandig om hem uit te rusten met een ladingvastzetsysteem.

Een gesloten aanhangwagen met de beste prijskwaliteitverhouding

Doordat wij de enkelas gesloten aanhangwagens groot inkopen, samen met andere bedrijven, kunnen wij u de beste kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij ook steeds een grote voorraad tot onze beschikking. Kom deze zelf eens ontdekken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een enkelas gesloten aanhangwagen? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. We gaan dan samen om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw enkelas dichte aanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw enkelas gesloten aanhangwagen in Noord-Brabant.