Categorie foto Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een grote voorraad nieuwe gesloten aanhangwagens. Dichte aanhangers zijn er in vele varianten. Zo zijn er gesloten wagens met wielen naast de bak, maar ook met wielen onder de bak, zoals een gesloten plateauwagen. In het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland maken wij onderscheid tussen wij twee soorten dichte aanhangwagens, namelijk enkelas modellen en tandemas modellen.

Enkelas gesloten aanhangwagen

De enkelas varianten zijn vaak kleine gesloten aanhangwagens. Deze zijn te verkrijgen vanaf een inwendige lengtemaat van twee en een halve meter tot aan varianten van drie meter. Qua laadvermogen zitten ze tussen de 750 kilogram (ongeremd) en 1500 kilogram (geremd). Als u dus van plan bent om de gesloten aanhanger in te gaan zetten voor bijvoorbeeld verhuizing of voor het vervoeren van motoren, scooters of fietsen is een enkelas model vaak voldoende.

Tandemas gesloten aanhangwagen

Als u zwaardere goederen wilt gaan vervoeren, dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor een gesloten tandemasser. Deze modellen zijn te verkrijgen vanaf een inwendige lengtemaat van drie meter tot een grote gesloten aanhanger van maar liefst zes meter in de lengte. Qua laadvermogen zitten deze modellen tussen de 2000 kilogram en 3500 kilogram.

Aanpassen naar uw persoonlijke wensen

Wat alle dichte aanhangwagens gemeen hebben is dat er veel mogelijkheden zijn wat betreft opties en accessoires. Klanten van Aanhangwagens Zuid-Holland kiezen bijvoorbeeld vaak voor steunpoten, een zijklep, een zijdeur, een achterklep in plaats van achterdeuren, extra bindmogelijkheden in de wagen en stellingen om producten in te leggen. Er zijn vele mogelijkheden, wij denken graag met u mee en geven advies om samen met u de wagen samen te stellen die bij u past.

Wilt u meer weten over een bepaalde gesloten aanhangwagen? Kom dan langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. We gaan dan samen om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw dichte aanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw gesloten aanhangwagen in Noord-Brabant.