Categorie foto Geremd

Geremd

Producten in deze categorie

Geremde aanhangwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een geremde aanhangwagen? Dan bent u bij Aanhangwagens Zuid-Holland aan het juiste adres. In alle categorieën die op onze website staan hebben wij geremde modellen. Bekijk het brede aanbod en kies de categorie die het beste bij u past. Als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Wat is een geremde aanhangwagen?

Er zijn in principe twee verschillende soorten aanhangers: geremde en een ongeremde aanhangwagen. Het totaalgewicht van een geremde aanhanger is hoger dan die van een ongeremde aanhanger. Daar komt bij dat uw auto meer mag trekken wanneer de aanhangwagen geremd is. Sowieso zijn alle aanhangers met een totaalgewicht boven de 750 kilogram geremd. Maar ook aanhangers onder de 750 kilogram kunnen geremd zijn. Allereerst omdat dit veiliger is, het remsysteem zorgt namelijk voor stabiel weggedrag tijdens het rijden en het verkort ook de remweg. Bijkomend voordeel is dat als u een geremde aanhanger hebt met een totaalgewicht van 750 kilogram u deze met vrijwel iedere auto mag trekken.

Bij Aanhangwagens Zuid-Holland raden wij een geremde aanhangwagen vrijwel altijd aan als u deze dagelijks gebruikt en wanneer u veel op de weg zit. Zoals gezegd is het veiliger en comfortabeler rijden met een aanhangwagen met een remsysteem. Als u de aanhangwagen slechts af en toe gebruikt, dan voldoet een ongeremde aanhangwagen ook.

Het aantal assen op uw aanhanger

Als u een keuze hebt gemaakt of u een ongeremde of geremde aanhangwagen wilt aanschaffen is de vervolgvraag hoeveel assen deze moet hebben. Dit heeft natuurlijk helemaal met het gewicht te maken wat u verwacht te gaan vervoeren. Bekijk ons aanbod enkelas aanhangers, tandemas aanhangers en tridemas aanhangers om een beeld te krijgen wat u precies zoekt.

Wilt u uiteindelijk een geremde aanhangwagen aan gaan schaffen? Bij Aanhangwagens Zuid-Holland hebben we vrijwel altijd meerdere modellen op voorraad staan. Kom dus gerust eens langs in onze showroom om het model wat u in gedachten heeft te zien. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.