Categorie foto Enkelas

Enkelas

Producten in deze categorie

Enkelas aanhangwagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Bij een enkelas aanhangwagen denken veel mensen eigenlijk alleen aan een bakwagen. Maar er zijn veel meer enkelasser aanhangers te verkrijgen. In het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland zijn enkelassers te verkrijgen in de categorieën autotransporters, bagagewagens, bloemenwagens, boottrailers, gesloten aanhangwagens, huif aanhangwagens, kippers, koelaanhangwagens, motortrailers, plateauwagens, veetrailers en verkoopwagens. Uiteraard helpen we u graag verder met het vinden van het juiste model.

Geremde of ongeremde enkelasser

Naast de vele categorieën waar u uit kunt kiezen, heeft u ook nog de keuze tussen een ongeremde of een geremde enkelasser. Vooral als u veel met de aanhanger op de weg zit, raden wij u aan om na te denken over een geremde aanhangwagen enkelas. Ondanks dat enkelas aanhangwagens vaak wat lichter van gewicht zijn kan het toch fijn zijn dat de aanhanger met de auto mee remt. Lees voor meer informatie ook onze speciale pagina over geremde aanhangwagens en ongeremde aanhangers.

Aanhanger enkelasser voor rijbewijs b

Vrijwel alle enkelas aanhangwagens uit het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland mogen getrokken worden met een rijbewijs b. Zeker als u niet teveel zware gewichten gaat vervoeren is dat ideaal. Bedrijfsmatig, als meerdere personen met de aanhanger gaan rijden, maar niet iedereen over een BE rijbewijs beschikt, is het ook erg fijn dat wel iedereen gebruik kan maken van de wagen.

Twijfelt u toch of u de juiste keuze maakt met een enkelas aanhangwagen? U kunt in veel gevallen een dergelijke wagen uitproberen bij Aanhangwagens Zuid-Holland. Verder kunt u natuurlijk altijd ook bij de tandemas aanhangwagens of zelfs bij de tridemas aanhangwagens kijken of hier modellen tussen zitten die beter aansluiten bij uw wensen.

Wilt u een enkelas aanhangwagen kopen? Bij Aanhangwagens Zuid-Holland hebben we vrijwel altijd meerdere modellen op voorraad staan. Kom dus gerust eens langs in onze showroom om een model wat u in gedachten heeft te zien. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.