Categorie foto Boottrailers

Boottrailers

Producten in deze categorie

Nieuwe boottrailer bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Heeft u pas een nieuwe boot gekocht, maar nog geen geschikte boottrailer gevonden? Of is uw oude trailer aan vervanging toe? Aanhangwagens Zuid-Holland heeft diverse boottrailers in het assortiment en is dealer van Pega en Easyline. Beide merken staan voor hoogwaardige kwaliteit boot aanhangers. Wij geven u graag het nodige advies.

Praktische boottrailer kopen

De Pega trailer is de bekendste en beste trailer van dit moment. Pega maakt onder andere rubberboot trailers, sloep trailers, kielboottrailers, zeilboot trailers en jetski trailers. Al deze trailers worden gemaakt van A-kwaliteit materialen. Zo worden ze opgebouwd met een robuust en gegalvaniseerd chassis en degelijke assen. De waterdichte lagers in de assen en de RVS remkabels staan garant voor een lange levensduur.

De Easyline trailer is alleen beschikbaar voor motorboten. Ook deze trailers worden opgebouwd met een gelast en volledig gegalvaniseerd chassis. De Easyline boottrailer is verkrijgbaar tot een lengte van ruim 10 meter. Zowel enkelas als tandemas trailers zijn leverbaar.

Oneindig veel mogelijkheden voor uw boottrailer

De boot aanhanger is standaard al behoorlijk goed uitgerust, maar er zijn ook zeker nog veel extra’s en opties mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een centreersysteem of kantelsysteem op uw trailer.

Gaat u een boottrailer kopen? Dan is het heel belangrijk om hem goed te onderhouden. Zeker als de trailer vaak in zout water wordt gereden, is het aan te raden om deze elke keer af te spuiten. Om de remtrommel van de trailer schoon en goed te houden bestaat er een speciaal spoelsysteem.

Het is verstandig om uw boot aanhanger elk jaar een goede onderhoudsbeurt te geven. Bij de onderhoudsbeurt worden uw remmen nagekeken en alles gesmeerd zodat u er weer een jaar veilig tegenaan kan. Veilig op de weg met uw boot en trailer is tenslotte het belangrijkste wat er is.

Gaat u een boottrailer kopen? Kom eens langs in onze showroom voor een goed advies en een prijsvoorstel. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw boottrailer in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw boot aanhanger in Noord-Brabant.