Categorie foto Bloemenwagens

Bloemenwagens

Producten in deze categorie

Bloemenwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Vervoert u met regelmaat bloemen van A naar B? Dan kunt u eigenlijk niet zonder een goede bloemenwagen. Aanhangwagens Zuid-Holland heeft een breed assortiment bloemenaanhangers. De afmetingen van de bloemenaanhangwagen kunnen exact worden afgestemd op uw lading. Wij hebben een vast aanbod met standaard maten. Zo hebben wij varianten die ruimte hebben voor 5 deense karren, tot aan een XL variant met ruimte voor 12 deense karren. Maar als u een afwijkende maat zoekt, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Praktische bloemenwagens

De bloemenwagens die wij aanbieden zijn allen zeer hoogwaardig afgewerkt en praktisch in gebruik. Met een relatief lage laadvloer en een sterke laadklep met antislipstroken is laden en lossen een eitje. Ideaal vervoeren van uw bloemenkarren dus. De bloemenaanhangers zijn allen voorzien van geïsoleerde, geheel rottingsvrije Sandwich panelen. Daarnaast zijn er nog vele extra mogelijkheden, zo kunt u kiezen voor een zijdeur, extra ladingvastzetsystemen, binnenverlichting en nog veel meer. Door het kiezen van de juiste accessoires krijgt u de bloemenaanhanger die helemaal past bij uw wensen. Een keuze die u vooraf ook al kunt maken, is of u de bloemen gekoeld op de plaats van bestemming wilt brengen. Als u dit wilt heeft u ook nog de mogelijkheid een koelmotor op de bloemenwagen te zetten.

Breed assortiment bloemenwagens te koop

De bloemenwagens van Aanhangwagens Zuid-Holland zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook nog eens erg praktisch in gebruik. Met de kleinste variant die 2,5 meter lang is, tot en met de grootste variant met een inwendige maat van 5 meter lengte en met een assortiment waarin wij topmerken als Proline en Ifor Williams aanbieden, kunt u altijd wel een bloemenaanhangwagen vinden die past bij wat u zoekt.

Wilt u meer informatie over onze bloemenwagens? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom. U kunt Aanhangwagens Zuid-Holland tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw bloemenwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw bloemenaanhanger in Noord-Brabant.