Categorie foto Beurswagens

Beurswagens

Producten in deze categorie

Unieke beurswagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Gaat u regelmatig naar beurzen en wilt u uw bedrijf op een originele manier presenteren? Dan is een beurswagen echt iets voor u. Een beurswagen kunt u compleet naar eigen inzicht inrichten en zo uw product presenteren zoals u dat voor ogen heeft. Het grote voordeel van een dergelijke wagen is dat u deze naar meerdere plekken kunt meenemen. U doet een eenmalige investering maar u bent altijd flexibel. Een unieke manier om uzelf in de kijker te zetten bij potentiële klanten.

Beurs aanhangwagen naar uw wensen ingericht

Een beurs aanhangwagen is geen standaard product. Al deze wagens worden op maat gemaakt omdat maar één iemand weet hoe deze ingericht moet worden, dat bent u. U kiest in eerste instantie een gesloten wagen in de afmetingen die u zoekt, dan gaan we samen om de tafel om onder het genot van een bak koffie te bespreken hoe u uw product wilt gaan presenteren en hoe de ideale inrichting van de beurswagen er volgens u uit moet komen te zien.

Mogelijkheden bij een beurswagen

Zaken waar u al vooraf over na kunt denken, wilt u de beurswagen centraal op de stand hebben ter presentatie van uw product? Of wilt u dat mensen in de aanhangwagen komen om daar uw product te zien? Dit is van belang om te bepalen hoe de wagen gebouwd gaat worden. Wilt u dat uw wagen het centrale punt wordt, dan is het bijvoorbeeld een idee om een grote verkoopklep aan de zijkant van de wagen te bouwen. Op die manier kunnen bezoekers van uw stand het product vanaf de buitenkant goed zien. Wilt u dat bezoekers in uw wagen komen kijken, dan moeten de faciliteiten daar op aan worden gepast. Bijvoorbeeld door stevige steunpoten en door een trap zodat bezoekers makkelijk in en uit de beurs aanhangwagen kunnen stappen.

Een beurswagen is een ideaal middel voor ondernemers die regelmatig op vakbeurzen of markten komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens langs bij Aanhangwagens Zuid-Holland. We gaan dan samen om de tafel om uw wensen in kaart te brengen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw beurswagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw beurs aanhangwagen in Noord-Brabant.