Categorie foto Bakwagens tandemas

Bakwagens tandemas

Producten in deze categorie

Zware types tandemassers te koop

Door de dubbele assen heeft de tandemas bakwagen een hoger totaalgewicht. De tandemasser is te verkrijgen in een totaalgewicht van 2000 kilogram en tot zelfs 2700 kilogram. Met deze zwaarder uitgevoerde modellen kunt u zonder enige moeite en geheel veilig de gewenste vracht vervoeren. Zeker wanneer u dit vergelijkt met de enkelas modellen, deze kunnen tot slechts 1500 kilogram aan. De keuze voor een tandemasser zorgt er dus voor dat u meer gewicht kunt laden. De meeste van deze modellen zijn geremd, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ongeremde tandemasser.

De dubbelas aanhangwagen van uw wensen

Bij Aanhangwagens Zuid-Holland kunt u kiezen uit dubbelassers van de merken Proline, Anssems, Loady of Saris. Lengtematen zitten tussen de 2,5 en 3 meter. Bij de beplating heeft u de keuze tussen aluminium of PPL wanden. Verder zijn de tandemassers uit te breiden met vele accessoires zoals een kentekenklem, disselslot of een ladingnet. Gaat u veel tuinafval vervoeren? Dan zijn loofrekken ook nog een mogelijkheid om op de aanhanger te laten zetten. Kortom, Aanhangwagens Zuid-Holland heeft altijd de tandemas bakwagen die bij u past.

Tandemasser aanhangers zijn overigens niet alleen in open varianten te verkrijgen, Aanhangwagens Zuid-Holland biedt ook gesloten dubbelas aanhangwagens aan.

Benieuwd wat voor tandemasser bij u past? Kom dan gerust eens langs voor advies bij Aanhangwagens Zuid-Holland. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw tandemas aanhanger in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw tandemasser in Noord-Brabant.