Categorie foto Bakwagens enkelas

Bakwagens enkelas

Producten in deze categorie

Enkelas bakwagen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

De meest voorkomende aanhanger op de Nederlandse wegen is de enkelas bakwagen. Deze enkelassige aanhanger is de ideale oplossing voor het vervoer van bijvoorbeeld groen- en tuinafval en is daarom ook erg populair onder particuliere gebruikers. De tweede reden dat juist deze aanhangers zo populair zijn onder particulieren is omdat voor een bakwagen, rijbewijs b vaak al voldoende is. Bij Aanhangwagens Zuid-Holland helpen we u graag met het vinden van het juiste model.

Geremde of ongeremde bakwagen kopen?

U wilt natuurlijk een bakwagen die perfect bij u past. Door de vele opties die wij aanbieden is dat ook mogelijk. De belangrijkste inschatting die u moet maken bij het aanschaffen van een bakwagen is of u de wagen gaat beladen met meer of minder dan 500 kilogram. Als u van plan bent om hogere gewichten te gaan laden, zult u voor een geremde bakwagen moeten kiezen. Gaat u de wagen gebruiken voor het vervoeren van lichte spullen of tuinafval, dan kunt u gewoon kiezen voor ongeremd model.

Uw enkelas bakwagen aanpassen naar uw wensen

Aanhangwagens Zuid-Holland biedt vele opties aan om de enkelas aanhangwagen geheel naar eigen wens aan te passen. Wij bieden vele accessoires aan die het werken met de bakwagen net iets makkelijker maken. U kunt allereerst al kiezen tussen verschillende soorten wanden, hout of aluminium. Daarnaast kunt u de aanhangwagen enkelas nog van extra opties voorzien. In sommige gevallen zit er namelijk nog geen neuswiel op de aanhanger. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een ladingnet, loofrekken of een door de verzekering goedgekeurd slot. De keuze is helemaal aan u.

Wilt u een enkelas bakwagen kopen? Bij Aanhangwagens Zuid-Holland hebben we vrijwel altijd een grote voorraad van dit soort aanhangers. Kom dus gerust eens langs in onze showroom, dan kunnen wij u de verschillen tussen de modellen laten zien. Beslist u om de wagen aan te schaffen, dan kunt u deze direct meenemen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw enkelas bakwagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw enkelas bak aanhangwagen in Noord-Brabant.