Categorie foto Bagagewagens

Bagagewagens

Producten in deze categorie

Bagagewagen, ideaal vakantievervoer

Gaat u op vakantie en heeft u niet genoeg ruimte in de auto? Geen enkel probleem, want de bagagewagen is voor u de ideale oplossing. Een bagagewagen van Aanhangwagens Zuid-Holland geeft u alle extra ruimte die u nodig heeft. Bovendien zijn deze wagens niet alleen handig voor het vervoeren van uw spullen, maar ze kunnen ook gebruikt worden als opslagruimte op de plaats van bestemming.

Een bagagewagen kopen bij Aanhangwagens Zuid-Holland

Aanhangwagens Zuid-Holland biedt meerdere soorten bagagewagens te koop aan. Zo zijn er verschillende afmetingen te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende wanden. Zo bieden wij bagage aanhangers met kunststof wanden aan, maar ook met aluminium wanden. De laatste keuze die u kunt maken is die tussen een ongeremde of een geremde bagagewagen. Rijdt u vaak lange afstanden naar uw vakantiebestemming? Dan is een geremde variant aan te raden. Blijft u vaak binnen Nederland en zijn de afstanden die u met de bagage aanhangwagen maakt niet zo lang? Dan kunt prima de weg op met een ongeremd model.

Bagagewagen, ook voor zakelijk gebruik

De bagagewagen wordt door particulieren voornamelijk als vakantie aanhanger gebruikt, maar ook de zakelijke gebruiker kan baat hebben bij een dergelijke wagen. Zakelijke gebruikers zoals bijvoorbeeld loodgieters en schoonmaakbedrijven gebruiken deze aanhangers vaak als gereedschapwagen. In veel gevallen worden deze dan wel wat aangepast zodat deze helemaal passen bij de wensen van de gebruiker. Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van een gereedschapwagen. De kleine opstalruimte van de wagen en de vele extra ruimte om gereedschap mee te nemen, zijn in veel gevallen doorslaggevend.

Wilt u een bagagewagen kopen? Aanhangwagens Zuid-Holland heeft met regelmaat diverse modellen uit voorraad leverbaar. Kom gerust eens langs in onze showroom en ontdek de verschillen. U kunt ons tijdelijk vinden in de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant aan Belder 43 te Roosendaal.

PAK Schore voor uw bagagewagen in Zeeland. AWB Roosendaal voor uw bagage aanhangwagen in Noord-Brabant.